Копійчаний засіб з аптеки відбілить всі рушники до стану нових

05.05.2024   06:20    217

Маленька хитрість може допомогти вам зекономити чимало прального порошку та сил. Розповідаємо, як за допомогою простого засобу ви можете випрати кухонні рушники.


Час і випробування, з якими доводиться зіштовхнутись кухонним рушникам, не жалкують їх. Впродовж тривалого використання ви можете усвідомити, що замість ідеальних і світлих рушників, які ви купляли, у руках ви тримаєте старі й жирні ганчірки.

Останні новини:  Експерти розповіли, коли та яким чином садити розсаду капусти у відкритий ґрунт

Для того, аби знову надати рушникам ідеальний зовнішній вигляд і зробити їх максимально чистими, потрібно просто використати аптечну дрібничку. Мова йде про аспірин. Він допоможе відбілити навіть найстаріші рушники з вашої кухні.

Як випрати рушники аспірином

Часто навіть найдорожчі та найпопулярніші бренди пральних засобів не можуть впоратись із брудом, який накопичується на рушниках. Ви можете годинами прати їх в окропі, але результату не буде. Цього не можна сказати про аспірин – він чудово підійде для відбілювання тканини.

Останні новини:  4 дієвих способи відучити собаку спати у вашому ліжку
Господині поділились порадами, як випрати кухонні рушники за допомогою звичайного аспірину

Крім того, що аптечний аспірин, який ще називають ацетилсаліциловою кислотою, здатен не лише відбілити рушники, але й зробити тканину пухнастою та дуже м’якою. Використовувати його доволі просто, особливих труднощів у цьому немає.





Головне – не переборщити з таблетками. Якщо додати занадто багато аспірину, то рушники стануть жовтуватими, твердими на дотик та доволі жорсткими. Найголовніше у цій справі, запевняють господині, витримати баланс.

Останні новини:  Як правильно обрати якісне морозиво
Господині поділились порадами, як випрати кухонні рушники за допомогою звичайного аспірину

У 4-5 літрах холодної води розчиніть 6 пігулок. Замочіть в отриманому розчині рушники та залиште на 8 годин. Потім відправте їх пратись у пральну машинку – зі звичною кількістю порошку та на улюблений режим прання.


noviydoctor.com