Експерти назвали головні речі у гардеробі модниці

05.05.2024   07:40    380


У кожній жіночій вбиральні колекції обов’язково є основні елементи та тимчасові модні тенденції. Проте важливо мати кілька високоякісних предметів, які не лише будуть служити довго, а й нададуть образу вишуканості, пише Fashion 24.


Для того, щоб виглядати доглянуто, необов’язково дотримуватися кожного нового модного віяння. Основну увагу слід приділяти якості матеріалів, у тому числі зроблені речі. Такі предмети гардероба прослужать довго і не вимагатимуть заміни у найближчому майбутньому.

Останні новини:  Трендова зачіска літа 2024

Щоб надати образу розкішного вигляду, варто додати в гардероб кілька ключових елементів, на які звертає увагу кожен – це сумка, годинник та взуття. Попри їхню вищу ціну, важливо пам’ятати, що це інвестиції в довгострокову перспективу.

Високоякісна сумка

Цей аксесуар є невіднятною частиною гардероба. Сумка доповнює образ та є практичним предметом. Найкраще вибрати базовий колір та форму, які підходять до вашого стилю та сумісні з іншими аксесуарами. Наприклад, чорна шкіряна сумка підійде як до джинсів, так і до вечірнього вбрання.



Елегантне взуття

Останні новини:  6 знаків Зодіаку, які залежать від солодкого

Взуття відіграє важливу роль в образі, тому важливо вибрати пару, яка відповідає вашому стилю і надає витонченості вашому вигляду. Це можуть бути балетки, кеди, лофери або туфлі на підборах.

Брендовий годинник

Годинник – це вічний аксесуар, який завжди в моді. Останнім часом популярний годинник з квадратним циферблатом і сріблястим відтінком. Важливо вибирати оригінальний брендовий годинник, тому що підробка може підірвати весь ваш образ.



Крім перелічених елементів, у гардеробі також мають бути високоякісний штанний костюм, базові футболки та майки з якісних матеріалів, джинси та стильні прикраси – сережки, ланцюжки та кільця.

Останні новини:  Як перестати мислити негативно і почати жити новим життям


clutch.net.ua