У Вінниці встановили рекорд з колективного створення картини: її продадуть, щоб підтримати ЗСУ (ФОТО, ВІДЕО)

05.05.2024   05:12    434

У Вінниці в рамках проєкту “Місця сили України – Вінниччина” встановили національний мистецький рекорд в категорії “Вперше, мистецтво”

Про це повідомляє Хронікерс із посиланням на “Новини Вінниці”.

Підписуйтесь на наш Телеграм-канал


Долучилися до малювання відомі у місті люди та громадські діячі, а довершили роботу митці проєкту “Кращий художник/The best artist” – 2024.

Невдовзі картина “Синергія добра і позитиву” поїде на всесвітньовідомий аукціон Christie’s до Лондона. Всі вилучені кошти підуть на допомогу ЗСУ.

Останні новини:  У Каневі працівники ТЦК прийшли вручати депутатам повістки під час сесії міськради (ВІДЕО)

Перші мазки по полотну зробив хлопчик, на ім’я Серафім. Він син учасниці проєктухудожниці з Одеси Злати Шишман. Дитина пленеру, так називають хлопчика, адже батьки познайомились саме на такому заході. Малюк народився вже під час повномасштабного вторгнення.

Долучився до створення Рекорду України та написання твору і військовослужбовець з Вінниці – капітан Єгор Болховітін, учасник бойових дій російсько-української війни, який з перших днів повномасштабного вторгнення вступив до лав ЗСУ.

Останні новини:  На Харківщині ЗСУ ліквідували та взяли у полон росіян (відео)

Крім того, до створення полотна долучились організатори проєкту, активісти, благодійники, та представники бізнесу.





Проєкт відбувся за сприяння начальника Вінницької овації Сергія Борзова

Ініціатор проєкту “Кращий художник/The best artist” 2024 “Місця сили України (Вінниччина)”: народний художник України, Володимир Козюк та засновник Благодійного Фонду Український Альянс Микола Філонов.

Головні організатори: Олександр Добровський, Сергій Кудлаєнко, Микола Філонов.

Останні новини:  Десятки автомобілів згоріли під час пожежі в автосалоні BYD (відео)

Генеральні партнери: Фонд “МХП-Громаді”, ГО Ми – Вінничани, громадська організація «Кращий художник, громадська організація “У серці з Україною», Благодійний Фонд Миколи Філонова “Український Альянс”.

Більше про перфоменс у відеосюжеті:


hronikers.com