Один із найбільших виробників хлібобулочної продукції в Україні, компанія BFI планує експортувати продукцію до Канади

145

Завод Bakery Food Investment — один із ключових виробників хлібобулочних виробів глибокої заморозки в Україні, планує наростити експорт та направляти продукцію власного виробництва до Канади. Про це повідомив власник BFI Олег Міщенко.

«Для України нарощування експорту продукції є надважливим для підтримки та розвитку національної економіки. Тому ми плануємо розширити регіон експорту та поставляти продукцію до Канади та ряду інших країн. Під час повномасштабного вторгнення бізнес має бути економічною підтримкою для держави, як в секторі виплати податків, так і в забезпеченні робочих місць. Збереження та розширення міжнародних ринків для української продукції ще раз показує, що країна розвивається, не зважаючи на збройну агресію ворога», —  розповів Олег Міщенко.



 

Останні новини:  Наймодніші трикотажні сукні на осінь і зиму

Нагадаємо, що до кінця наступного року компанія BFI має намір потроїти свої виробничі потужності, збільшивши кількість ліній з двох до шести.



Крім того, компанія планує наростити експорт до 30% до кінця року. На сьогодні продукція заводу представлена в США, Європі та Туреччині, а піци та «мініки» Bakery Food Investment щодня споживає понад 2 млн українців.

Останні новини:  Современные кофемашины и их уникальные возможности: выбор кофемашины от Siemens