Міжнародний благодійний фонд VECTOR

25

Благодійний фонд Vector був створений Андріаном Данилюком, керівником компанії Vector, що спеціалізується на доставці товарів із США та Китаю. Ця ініціатива виникла у зв’язку з воєнними подіями в Україні. Основною метою фонду є надання допомоги українським військовим, ветеранам та їх сім’ям. Сучасний благодійний фонд Вектор займається збором коштів та організацією гуманітарної, медичної та психологічної підтримки. Ця ініціатива є прикладом соціально активного бізнесу, який не лише займається комерційною діяльністю, але й вносить значний внесок у підтримку суспільства в непрості часи. Разом маємо можливість надати реальну допомогу тим, хто відважно захищає нашу країну. Приєднуйтесь до фонду, долучайтеся до надання допомоги. Разом ми сильніші.

Останні новини:  Основные инструменты для работы со кожей

Мета фонду

Місія благодійного фонду Vector — це всебічна підтримка громадян України у ці важкі часи. Наша діяльність спрямована на різноманітні потреби українських захисників, ветеранів, їх родин, а також всіх, хто потребує допомоги:

Надання гуманітарної допомоги:

Головною метою фонду є забезпечення необхідною гуманітарною допомогою: від продовольчих наборів до одягу та предметів першої необхідності для українських військових, ветеранів, їх сімей та інших потребуючих.

Останні новини:  Тепловізори iRay інновації, що відкривають нові горизонти

Психологічна підтримка:

Реалізація програм психологічної підтримки та соціальної адаптації для ветеранів, їх родин, а також цивільного населення, яке зазнало травматичних подій. Багато сімей в Україні зазнали великого стресу та травматичних вражень, тому надання їм психологічної допомоги є надзвичайно важливою. Фонд Vector створює програми та ініціативи з метою підтримки цих воїнів у процесі їхнього повернення до цивільного життя та соціальної адаптації.

Медична підтримка та допомога:

Організація медичної допомоги, включаючи закупівлю ліків, медичних приладів та обладнання, а також фінансування лікування та реабілітації тих, хто постраждав від конфлікту.

Останні новини:  Kia Sportage - оптимальний автомобіль для великого міста

Сприяння соціальній інтеграції та включеності:

Формування спільноти підтримки, що сприяє соціальній інтеграції ветеранів та їх родин з метою уникнення соціальної ізоляції та підвищення якості їхнього життя.

Просвітницька робота та підвищення обізнаності:

Проведення інформаційних кампаній для підвищення обізнаності суспільства про потреби та виклики, з якими стикаються ветерани, їх родини та інші постраждалі групи.