Будиночок для кота: як вибрати затишне місце для відпочинку улюбленця?

27

Коти — самі собі хазяї: гуляють, де хочуть, відпочивають, де їм заманеться, то й власного місця їм не треба», — така думка поширена серед власників чотирилапих. Однак насправді котики люблять знаходити затишне усамітнене місце, щоб відпочити й подрімати, тому завдання господарів — забезпечити їм комфорт, розповідає український бренд товарів для домашніх тварин Harley and Cho.

Як облаштувати котику місце для відпочинку?

Власний простір. 

Власний простір. Котикам потрібно багато відпочивати — для цього їм як хижакам необхідне окреме спокійне місце, де не буде метушні і яке належатиме тільки їм.

Безпека. 

Чотирилапі люблять залазити й спати у найнеочікуваніших місцях — нірках, хованках, на шафах і підвіконні — бажано ще й забратися повище. Щоб убезпечити своїх улюбленців ви можете прослідкувати за котиком: подивитись, де він любить відпочивати, визначити відносно безпечне місце. Після цього облаштуйте там простір для відпочинку і покладіть улюблені іграшки чотирилапого. Це особливо важливо, якщо котик нещодавно прийшов до вашої родини, адже власне місце у домі дає йому відчуття безпеки.

Особливості сну. 

У котів поліфазний сон: це означає, що вони люблять подрімати і вдень, і вночі. Для цього підійде безпечний будиночок чи лежак-нірка, які не шкодять їхньому чутливому зору.

Останні новини:  Різноманіття блокнотів: оберіть свого ідеального помічника для записів

Тепле й затишне місце. 

Котики люблять тепло — але звісно ми не хочемо, щоб вони перегрілись біля батареї. Корисніше облаштувати м’яке, тепле і комфортне спальне місце. Можна обрати будиночок під характер і вподобання котика: мʼякий будиночок з каптурем для тих, хто любить ховатись під покривало, деревʼяний будиночок із мʼяким лежаком усередині для тих, хто любить спостерігати за всім, або ж мʼякий будиночок-трансформер, який з будиночка може легко перетворитись у відкритий лежак.

Який варіант вибрати?

Будинки для кота від Harley and Cho бувають доволі різних форм та розмірів, виготовляються з мʼяких тканин, дерева чи фанери. Зважайте на характер вашого улюбленця й особливості породи: чи любить він постійно шукати сховок, чи мерзне, коли стає прохолодно, подумайте, чи зручно вам буде прибирати спальне місце, якщо у котика трапиться неприємна несподіванка.

Якщо правильно підібрати будиночок чи лежак, це стане не тільки комфортним місцем для котиків, а й зручним варіантом для їхніх власників. Місця для відпочинку чудово вписуються в інтер’єр і їх легко чистити або прати.




Милий і затишний будиночок з натурального дерева підійде котикам, які дуже цінують свій простір. Будинок створює темний усамітнений куточок, який ще й добре вентилюється завдяки прорізам на даху.

Останні новини:  Різноманіття блокнотів: оберіть свого ідеального помічника для записів

Будиночок для кота White Shelter/Brown Shelter від Harley and Cho 

Це затишний білий або коричневий будиночок із вологостійкої фанери з м’яким матрацом Dreamer, що стилізований під справжній будинок з дахом і органічно вписується в інтер’єр. Ви можете обрати матеріал лежака (м’який за фактурою велюр чи вельвет, або ж рогожку), а також його колір.

Якщо ваш котик часто мерзне і любить ховатись у товщі свіжовипраної білизни — йому підійде м’який будиночок з «капюшоном». Накидну кишеню можна зняти, а весь спальник спокійно вміститься у пральну машину.

Лежак з капюшоном для котів Cover

Це водночас і затишний будиночок, і лежак, який підлаштовується під форму тіла та має ортопедичний ефект. Наповнювач Memory Foam з латексної крихти

зменшує тиск на опорні точки, покращує кровообіг котика та забезпечує підтримку тіла протягом відпочинку. Верх лежака пошитий із рогожки зі штучним хутром всередині, внутрішня поверхня теж обшита штучним хутром.

Знімний чохол можна прати у машинці, чистити щіткою або пилососом — головне не прати внутрішню подушку та наповнювач.

Ви можете обрати лежак королівського блакитного кольору, пудрового чи традиційного коричневого.

Варіант 2 в 1 — будиночок-трансформер, 

Може мати вигляд будки для прохолодних днів і лежанки під час літньої спеки. Щоб перетворити будку на лежанку потрібно лиш трохи натиснути зверху та скласти конструкцію.

Останні новини:  Різноманіття блокнотів: оберіть свого ідеального помічника для записів

Будиночок-лежак два в одному Cabrio

Створений з приємних на дотик флісу та велюру всередині та екошкіри та вологостійкої тканини назовні. Шерсть з нього легко чиститься, а подушку можна прати в машинці. Ви можете обрати будиночок-трансформер у сірому, карамельному або вишневому кольорі.

Розміри

Під час вибору спального місця зважайте також на розмір котика: якщо це кошеня — обирайте розмір XS або S, якщо ж ваш чотирилапий пухкенький або у вас вдома пара котиків — зупиніть вибір на розмірі М.

Український виробник Harley and Cho піклується про котиків, тому всі спальні місця бренду мають гіпоалергенний наповнювач і підходять чутливим котикам. Якщо ж ваш улюбленець любить.

Якщо ваш улюбленець звик активно користуватися кігтями та зубами, залишаючи на ліжку свої «мистецькі» роботи, компанія завжди готова надати допомогу у відновленні його комфорту.

Harley&Cho допоможе вам вибрати ідеальний будинок для вашого кота, враховуючи його особливості та потреби. Звертайтеся до наших експертів через офіційний веб-сайт Harley&Cho для порад.

Harley&Cho. Комфортно для кішок, зручно для власників.