Яка форма рушникосушки зручніша: три фігури на вибір

12

Дизайнерські моделі рушникосушок вражають своїми формами. У каталозі відомих виробників Irsap, Purmo, Mario покупець може знайти фігурні драбинки, зигзаги, ялинки, монопанелі та безліч чудернацьких форм. Чи зручні такі вироби у повсякденному користуванні для сушіння рушників? Адже це, нагадаємо, їхня основна задача.

Ми запитали в експертів магазину опалювальних приладів Teplogarant, котрі назвали три найзручніші, на їхню думку, геометричні форми радіаторів для ванної кімнати. А також наголосили на інших важливих критеріях вибору опалювального приладу.

Змійовик

Виготовлена у вигляді кількох горизонтальних труб, зʼєднаних у формі змійки, рушникосушка є найпопулярнішою моделлю. Її обирають через компактність, простоту монтажу та зручність у подальшому користуванні, адже на ній дійсно зручно розвішувати вологі рушники та білизну. Такий радіатор дозволяє заощаджувати простір у невеликих ванних кімнатах, адже займає мало місця на стіні.

Останні новини:  Як обрати якісний та сучасний вібратор для задоволення

Драбинка

Рушникосушки виготовлені у формі “драбинки” з різною кількістю горизонтальних перекладин зручні для сушіння кількох рушників на різних рівнях за раз. Крім власне опції сушіння та обігріву приміщення, драбинки чудово доповнюють сучасні інтерʼєри, особливо великі за площею ванні кімнати.

Поворотна модель

Рушникосушка у формі поворотної моделі являє собою горизонтальні перекладини, які можуть повертатися на 180 градусів. Це дає змогу швидко просушити речі та використовувати простір для підвішування додаткових рушників або банного одягу. Такий тип рушникосушки ідеально підходить для сімей, де потрібно сушити багато рушників одночасно.

Останні новини:  Як правильно вибрати продукт для захисту дерева

Інші важливі критерії 

Оскільки прилад має функціональне призначення, а не лише естетичні складову, під час його вибору потрібно звертати увагу на технічні характеристики. Мають значення рівень максимального нагрівання, а також показник тепловіддачі, який має відповідати площі приміщення. Регулювати температуру самостійно можна лише на моделях з термостатом.

Також потрібно правильно вибрати розмір виробу. Модель може мати різні розміри, які включають ширину та висоту. Наприклад, доступні дизайнерські “драбинки» з шириною від 300 до 660 мм та висотою від 300 до 1828 мм.




Як додатковий фактор, враховують наявність користувацьких режимів роботи, таких як нічний режим або захист від замерзання. У разі наявності дітей у сімʼї, обовʼязковим є наявність функції захисту від дітей.

Останні новини:  Как выбрать качественные жалюзи для пластиковых окон

Як додатковий критерій розглядають наявність різних режимів роботи, наприклад, нічний, захист від замерзання тощо. А якщо у родині є діти, опції захисту від дітей обовʼязкова.

Отже, вибір форми рушникосушки залежить від індивідуальних потреб родини та габаритів ванної кімнати. Змійка підходить для маленьких просторів, драбинка забезпечує зручність використання кільком членам родини, а поворотна модель має додатковий простір для сушіння рушників.

Важливо також врахувати стиль інтерʼєру, щоб рушникосушка була не тільки функціональною, але й стала декоративним акцентом у ванній кімнаті.