Краса та функціональність: посуд для фруктів від Lovelystore

13

Ваза для фруктів, фруктовниця чи етажерка — усе це назва посуду, який використовується для подачі фруктів на стіл. Для цього також підходить тортівниця, хоча її основне призначення дещо інше — на ній можна красиво розташувати цілий торт або окремі тістечка. У магазині Lovelystore можна знайти різноманітні варіанти посуду для сервірування та ефектної подачі будь-яких страв, зокрема фруктів і кондитерських виробів. Вам залишиться тільки наповнити цей посуд чимось смачним та здивувати своїх домашніх або гостей.

 

N7URLGWO8oIQM0C6mR4jUZKDzUwtmh34RjgJDYiE.png

Особливості використання фруктовниць і тортівниць

Якщо вам потрібна фруктовниця, купити її можна хоча б через такі властивості:

  1. Виготовлена з екологічно чистих матеріалів, які можуть безпечно контактувати з їжею. Дерев’яна фруктовниця може бути додатково оброблена спеціальною харчовою олією.
  2. Дає можливість красиво розмістити велику кількість різноманітних фруктів так, щоб фінальна композиція стала справжньою прикрасою святкового столу.
  3. Підходить для будь-яких фруктів (цілих і нарізаних), сухофруктів, овочів, горіхів, цукерок, зефіру тощо.
Останні новини:  Як правильно вибрати продукт для захисту дерева

Фруктовниці та тортівниці мають багато спільного, але з переваг других варто виділити такі:

  1. ідеально підходять для подачі тортів, тістечок, кексів — вони матимуть гарний вигляд саме у спеціальному посуді;
  2. підкреслюють роботу того, хто накривав на стіл, адже він зумів не тільки смачно приготувати та прикрасити, а й відповідним чином презентувати результат;
  3. можуть мати знімну кришку, яка дає можливість захистити вміст від обвітрювання, контакту з комахами та допитливих дитячих пальчиків;
  4. економлять місце на святковому столі: якщо використовується тортівниця на ніжці, у такому разі під нею можна додатково розмістити страви в невисокому посуді.
Останні новини:  Як обрати якісний та сучасний вібратор для задоволення

sYnvQOSoVhDINcGStiIVkCIiptp0k6LgxO23Y9dR.png

Якщо вас зацікавила фруктовниця металева чи дерев’яна, скляна або на ніжці тортівниця, будь-який інший посуд для сервірування — обов’язково завітайте в Lovelystore. Тут ви знайдете все необхідне для сервірування святкового та буденного столу, зможете вибрати продукцію, яка відповідає вашим смаковим уподобанням та ціновим очікуванням. Крім того, ви зможете придбати цікаві й корисні товари для дому, краси, різноманітні аксесуари, якісний текстиль та багато іншого. Вибирайте, замовляйте й користуйтеся запропонованими на сайті варіантами оплати та доставки у ваше місто.

Останні новини:  Как выбрать качественные жалюзи для пластиковых окон