Helen Doron – унікальна методика вивчення англійської для малечі

20

Не таємниці, що викладання англійської мови дітям з раннього віку є найбільш ефективним способом опанування мовою наче другою рідною.

Якщо ви поставили за ціль, що ваші малята вивчили англійську на найвищому рівні, то варто передбачити старт навчання ще до трьох років і бажано, щоб це було вивчення English за ефективною та перевіреною методикою.

Заняття англійською для дітей з пелюшок можна порівняти з вивченням слів своєю рідною мовою. Завдяки природному спілкуванню у повсякденні, інтерактивним та ігровим методам навчання, малюки вже із самих пелюшок потрапляють в англомовне середовище.

Як результат — дітлахи легко засвоюють англійські слова т словосполучення. Завдяки постійному спілкуванню розмовна англійська мова, правильна і чітка вимова та основи базової граматики засвоюються самі собою.

Останні новини:  Имплант зуба в Грузии: полное руководство и лучшие клиники от каталога Мадлоба

Особливості авторської методики  «Англійська Хелен Дорон»

Методика вивчення англійської для малечі від Хелен Дорон довела свою ефективність у десятках країн та вже у кількох поколіннях. Уроки англійської мови як другої рідної для дітей базуються на прослуховуванні текстів, віршів, скоромовок, пісень.

Центр Англійська Хелен Дорон на Солом’янці у Києві пропонує використання цікавих та захоплюючих ігор, фізичних вправ та веселощів. При цьому викладачі змінюють діяльність через кожні 5-6 хвилин.

З чого складається навчальний курс для дітей

  • Консультація з можливістю обрати навчальний курс.
  • Мовне тестування для визначення фактичних знань (віком від 7 років).
  • Відпрацювання пропущених занять протягом місяця, облік досягнень.
  • Отримання кваліфікаційного сертифіката від школи Helen Doron English.
Останні новини:  Як правильно вибрати продукт для захисту дерева

Курси англійської для найменших: особливості

Уроки для малюків від 3-х місяців до 3-х років. Наголос робиться на розвиток інтелектуального потенціалу та навичок моторики.

Англійська для дітей віком 3-6 років. Розмовна мова формується в результаті дослідження пригод улюблених казкових та анімаційних героїв.

Іноземна для школярів 1-6 класу. Активне застосування книжок із технологією додаткової реальності.




Вивчення мови підлітками. Старші школярі здатні вивчити мову й отримати сертифікат А2, В1, В2 за міжнародною шкалою володіння мовою.

Останні новини:  Як обрати якісний та сучасний вібратор для задоволення

Чому діти досягають високих результатів, якщо починають вивчати мову змалку?

У розробці програм «Англійська Хелен Дорон» брали участь викладачі іноземної мови, лінгвісти, психологи, фахівці з розвитку дітей, методисти. Курси вважаються новітніми та одними з передових.

У школі діти відкривають для себе дивовижний і зрозумілий світ англійської мови. Учні постійно знаходяться у потрібному лінгвістичному середовищі: чують, розмовляють, практикуються у навичках.

Крім занять у навчальному центрі створили клуб, вечірки, табори на канікулах, проводяться екскурсії та майстер-класи.