Оренда авто з правом викупу в Україні – чим викликана популярність послуги

27

Автомобіль перестав бути предметом розкоші, він вже давно став вимогою сучасного життя.

Проте для багатьох українців його купівля й досі є недоступною. Залишається лише мріяти про власний транспорт та роками заощаджувати кошти.

Інший варіант – звернутися в банк та отримати кредит на авто. Але ж всі знають, наскільки це непросто, а якщо й пощастить з автокредитом, то щомісячні нарахування відсотків на суму кредиту зіпсують всю радість від придбання авто.

Але є ще один спосіб купити авто в Україні, який стає все більш популярним – оренда авто з правом викупу.

Компанія автопрокату Car Rent UA ділиться основними нюансами, які варто знати про автовикуп в Україні.

Оренда авто з правом викупу

В Car Rent UA будь-яка повнолітня особа може взяти авто напрокат з подальшим викупом.

Останні новини:  Різноманіття блокнотів: оберіть свого ідеального помічника для записів

Для цього потрібно визначитися з моделлю авто, надати документи, які підтверджують особу (паспорт та ІПН) та під’їхати в офіс для укладення договору.

Клієнт разом із менеджером компанії визначаються з періодом, на який буде оформлюватися оренда, та розраховують розмір щомісячних платежів.

Загальна вартість автомобіля буде поділена на прийнятні з фінансової точки зору суми, які клієнт буде виплачувати компанії щомісяця.

При цьому перший внесок складає лише від 10% від загальної суми.

Про автовикуп в Car Rent UA важливо знати ще й те, що за покупцем залишається право змінити модель авто в будь-який час оренди.

Тому, якщо авто в процесі експлуатації не виправдало очікувань або ж змінилися потреби, то можна обрати іншу модель. Загальна сума до сплати, як і розмір регулярних платежів буде перерахована, відповідно до вартості нового авто.

Останні новини:  Різноманіття блокнотів: оберіть свого ідеального помічника для записів

Більш того, компанія може купити конкретне авто для клієнта з метою подальшої оренди з викупом, як на вторинному ринку, так і в салоні.




Тож покупець має чудову можливість не просто обрати для придбання автомобіль, з наявних у автопарку Car Rent UA, а замовити конкретну модель, яка буде куплена компанією спеціально для нього.

Оренда з викупом – просто і швидко

Насправді, автолізинг — це найлегший спосіб купити авто в Україні.

Покупець позбавляється необхідності роками робити заощадження і хвилюватися, що інфляція «з’їсть» їх левову частку. Разом з тим, не потрібно збирати великий пакет документів, шукати поручителів, брати довідки з роботи про дохід, щоб виконати вимоги банку на отримання автокредиту.

Останні новини:  Різноманіття блокнотів: оберіть свого ідеального помічника для записів

Оренда з викупом – це:

  1. великий вибір авто, доступних для такого способу придбання;
  2. швидке оформлення документів та оперативне вирішення всіх формальних питань;
  3. можливість мати у своєму розпорядженні автомобіль з першого дня оренди, а після сплати останнього платежу – стати його повноцінним власником;
  4. повне КАСКО та допомога в обслуговуванні автомобіля на весь період оренди.

Саме тому все більше бажаючих купити авто обирають оренду під викуп. Адже тільки цей спосіб дозволяє стати фактичним власником авто відразу після підписання договору.

Тож, якщо ви довго мрієте про власний автомобіль, то сміливо звертайтесь в Car Rent UA, де вам нададуть всю інформацію та допоможуть з вибором.

Car Rent UA пропонує сучасні, актуальні та надійні автомобілі останніх років випуску на найкращих умовах, щоб комфортний автомобіль міг собі дозволити кожний!