Чим відрізняються навушники AirPods 2 від AirPods 3 – чи варто купити новішу модель?

30

Останнє покоління бездротових навушників Apple представила 2021 року. AirPods 3 оснащені Spatial Audio (об’ємний звук), Adaptive EQ, датчиками тиску, сертифіковані за стандартом IPX4, та працюють із зарядкою MagSafe. Та, не зважаючи на появу нової моделі, Apple продовжує успішно продавати AirPods другого покоління. Навушники з’явились ще у березні 2019 року, і доступні за нижчою ціною.

Тож виникає запитання, чи варто купувати Аірподс 3 чи, можливо, не втрачатись та обрати Аірподси 2? Фахівці магазину AVIC.UA відповідають на це питання, щоб ви краще для себе зрозуміли, які купити навушники Apple.

AirPods 2 та AirPods 3 – порівняння моделей

Друге і третє покоління AirPods мають багато спільних рис, наприклад, чіп H1 та технології мікрофонів. Також для обох пристроїв характерно:

  • датчики виявлення руху та мовлення;
  • наявність двох мікрофонів;
  • Bluetooth 5.0;
  • підтримка голосового помічника Siri;
  • автоматичне перемикання пристроїв;
  • Live Listen звук;
  • однакова максимальна гучність навушників.
Останні новини:  Как выбрать качественные жалюзи для пластиковых окон

Тим не менш, обидва AirPods мають істотні відмінності.

AirPods 2

Оснащені подвійними оптичними датчиками. Перемикаються тапами (відтворення, перемотка, прийом телефонних дзвінків). Пропонують до 5 годин прослуховування на одному заряді та понад 24 години прослуховування із зарядним футляром. Усього 15 хвилин в зарядному боксі, і можна слухати музику до 3-х годин.

AirPods 3

На відміну від попередника, аірподси третього покоління мають високочастотний драйвер Apple, власний підсилювач розширеного динамічного діапазону. Пристрої оснащено датчиком тиску, вони відтворюють об’ємний звук із динамічним відстеженням голови (навіть, коли ви дивитесь вбік, складається враження, що саунд спереду). Додатково мають місце:

  • адаптивний еквалайзер;
  • захист від води та поту за стандартом IPX4;
  • зарядний чохол MagSafe з бездротовою зарядкою Qi.

Автономність Аірподсів 3 також збільшилась порівняно з моделлю AirPods 2: до 6 годин прослуховування на одній зарядці (до 5 годин з об’ємним звуком), до 30 годин – з футляром для зарядки. А всього п’ять хвилин знаходження гарнітури в зарядному боксі забезпечують до години прослуховування.

Останні новини:  Як обрати якісний та сучасний вібратор для задоволення

Інші варіанти

AirPods Pro

Якщо ви зацікавлені в AirPods, але шукаєте активне шумозаглушення (ANC) чи навушники зменшеного розміру, Купити AirPods Pro – найкращий вибір. Вони мають усі ті ж функції, що й AirPods 3, але додатково пропонують 3 варіанти силіконових наконечників, а також ANC і режим прозорості. Бувають в базовій комплектації та з MagSafe.

AirPods Max

Це накладні бездротові навушники, прослуховування аудіо з якими виходить на новий рівень. Якість звуку, найкраще активне шумозаглушення (ANC) та до 20 годин прослуховування на одному заряді – все це пропонують моделі з магазину гаджетів і техніки AVIC.UA. Для пристроїв AirPods Max характерно режим прозорості (щоб чути звуки оточуючого середовища, не обов’язково знімати навушники), адаптивний еквалайзер, а також просторовий звук. Гарнітура Apple доступна в різних колірних варіантах, що дозволяє обрати варіант під стиль користувача.

Останні новини:  Имплант зуба в Грузии: полное руководство и лучшие клиники от каталога Мадлоба

Резюме

Отже, якщо ви можете дозволити собі додаткові витрати, купити AirPods 3 замість моделі AirPods 2 буде виправдано. Третє покоління аірподсів додає низку важливих функцій і покращень, зокрема, це – покращений дизайн, об’ємний звук, адаптивний еквалайзер, захист від поту та води, а також зарядка MagSafe. Вони чудово підходять для тренувань, використання під дощем, створюють захоплюючі враження від музики та перегляду фільмів.




В свою чергу, AirPods другого покоління стануть найкращим вибором для знайомства з аудіотехнологіями Купертино – вони дешевші, а за якістю звуку поступаються найновішим навушникам Apple ненабагато. Аірподс купити Харків та інших містах України вигідно на сайті AVIC.UA.