Подарунки на День народження для матусі: список варіантів

81

Незабаром свято у найріднішої для вас людини? Ви маєте до нього серйозно та завчасно підготуватися! Обов’язковими у списку завдань будуть подарунок, торт і квіти. Якщо квіти можна купити у день свята, а торт замовити за кілька днів до нього, то з подарунком складніше. Ви повинні врахувати усі нюанси: час на роздуми та вибір ідеального презенту, його доставку та пакування.

Пропонуємо розпочати обирати подарунки на День народження мамі з подарункових сертифікатів https://www.bodo.ua/ua/podarki/den-rozhdeniya/.

Емоційні презенти мамі

Матуся вже звикла до того, що з року в рік отримує матеріальні сюрпризи від рідних. А тому ми впевнені, що вона точно буде здивована й зрадіє оригінальному враженню від bodo. Пропонуємо вашій увазі кілька варіантів, які сподобаються дорослій жінці.

  1. RF-ліфтинг обличчя в салоні. Завжди виглядати молодо — ось чого прагне кожна жінка! Тож опинитися на сеансі омолодження за допомогою сучасних технологій — справжнє задоволення!
  2. Тур на виноробню з дегустацією медових вин. Складіть мамі компанію під час екскурсії на медоварню. Досвідчений сомельє розкаже вам більше про фірмовий продукт — “сікеру” — медовий напій природного бродіння без додавання спирту. Рецептом передбачено додавання різних фруктів, ягід та культурних порід дріжджів. По закінченню екскурсії вас чекає дегустація.
  3. Пошиття авторської вишиванки. Сьогодні мати в гардеробі вишиванку — обов’язок кожного українця! Ви ж даруєте винуватиці свята можливість замовити унікальний та неповторний виріб за обраною моделлю та фасоном.
Останні новини:  Имплант зуба в Грузии: полное руководство и лучшие клиники от каталога Мадлоба

Ідеї подарунків мамі-господині

Ми знаємо, як ви любите приїжджати до матусі в гості — у її рідному домі завжди пахне затишком та любов’ю. Тому пропонуємо вам подарувати річ, яка покращить або ж полегшить її побут.

  1. Механічна овочерізка — річ, яка економить дорогоцінний час і сили, коли доводиться готувати святковий стіл самостійно. Достатньо лише підібрати потрібну насадку й додати в пристрій вже очищені овочі та фрукти. З таким помічником салат чи нарізка будуть готові за лічені хвилини!
  2. Набір кухонних дощечок — обов’язкова річ на кухні кожної газдині. Їх має бути мінімум 2: для готових продуктів та тих, які потребують подальшої теплової обробки. Рекомендуємо відразу обрати комплект з підставкою, адже так вони виглядають набагато ефектніше і можуть стати яскравим цікавим акцентом на кухні.
  3. Робот-пилосос — вірний друг, який завжди допоможе з прибиранням і виконає всю брудну роботу на підлозі. Можна обрати модель, яка лише збирає порох, або ж дорожчий варіант, що виконує сухе й вологе прибирання.
Останні новини:  Как выбрать качественные жалюзи для пластиковых окон

Ніколи не бійтесь запитати маму про її побажання, адже подарувати їй потрібний презент дорівнює зробити її щасливою. Хай очі вашої найріднішої людини завжди сяють і сміються до вас!