Запитання, які варто ставити собі в кожній покерній роздачі після флопу

17

Крім карт у ваших руках і тих, що кладе дилер, є багато джерел інформації, якими ви можете скористатися, щоб покращити свою позицію в грі в покер. Знання часу для скидання карток і часу впровадження стратегій найкраще залежить від інформації, зібраної під час раунду. Розуміння характеру гри ваших опонентів може бути корисним під час бою віч-на-віч. Наприклад, якщо ви помітили активного гравця, який часто скидає карти, це означає, що він робить ставку, лише маючи сильні карти. Маючи цю інформацію, ви можете прийняти обґрунтоване рішення щодо того, чи вважаєте ви, що ваші карти достатньо хороші, щоб виграти, чи вибрати правильну ставку після флопу.

Якщо ви дійшли до кінця онлайн-покеру на сайті kosmolot.ua, це означає, що залишилася лише жменька гравців, і саме тут знання стилів гри ваших опонентів стає дуже важливим. Оскільки ніхто не знає, які карти тримають інші гравці, онлайн-ігри в покер створюють будь-яку можливу перевагу та захоплюють ті, які інші не помічають. Ми обговорюємо сім запитань, які слід ставити собі під час кожної покерної роздачі після флопу.

Що таке пост-флоп у покері?

Після встановлення великих блайндів залишаються три раунди ставок: флоп, терн і рівер. На флопі дилер кладе три загальні карти, тоді як терн і рівер включають лише одну додаткову карту.

Постфлоп у покері стосується раунду ставок після того, як видно карти флопу, але до терну. Для досвідчених гравців це раунд для збору інформації, щоб вирішити, чи варто вам продовжувати; хоча, якщо це перевірка, ви також можете подзвонити та продовжити. По суті, ви намагаєтеся передбачити, які карти можуть мати інші гравці.

Останні новини:  Имплант зуба в Грузии: полное руководство и лучшие клиники от каталога Мадлоба

Наприклад, якщо на флопі випадає червовий король, бубновий король і жирова трійка, а опонент робить агресивну ставку, це означає, що він тримає іншого короля, тобто його рука стає трійкою. Інший приклад для наступних етапів раунду: якщо загальні карти — це 6 треф, 9 треф, 2 черви, 10 треф і король треф, і гравець робить високу ставку, це означає, що він тримає інший клуб, який робить свою руку флеш (п’ята найсильніша комбінація в покері).

Перевага діапазону в покері?

Визначення переваги діапазону кожного раунду має відігравати важливу роль у прийнятті рішень під час пост-флопу. Перевага діапазону означає, що діапазон карт гравця є сильнішим за його опонента. По суті, це коли загальні карти – навіть на флопі, терні чи рівері – дають вам перевагу над колодою. Коли вам пощастило опинитися в цій позиції, це хороший момент, щоб грати агресивно.

Останні новини:  Як правильно вибрати продукт для захисту дерева

Стратегія після флопу для кожної роздачі

Гра в онлайн-турнірах з покеру містить багато раундів після флопу, і для початківців і середнього рівня, які бажають вдосконалити свої навички, це життєво важливий раунд для освоєння. Якщо ви тримаєте пару або дві пари, переконайтеся, що ви визначили можливі діапазони рук. Наприклад, якщо на флопі випадають дві карти однієї масті, можливо, краще заощадити свої фішки, оскільки ймовірність того, що хтось поженеться за флешем, висока. Пам’ятайте, що початок покерних турнірів передбачає гру проти великої кількості людей, тому, якщо у вас немає сильних карт, є хороший шанс, що у когось вони є. Коли гравці зменшуються, ваші шанси виграти з цими двома картами збільшуються, тому, якщо хтось робить ставку малого чи середнього розміру, не бійтеся зробити кол — він може блефувати.




Від трійки (7-а найсильніша комбінація) до флеш-рояля (найсильніша комбінація) підхід до пост-флопу досить схожий. Слідкуючи за іншими доступними комбінаціями рук, важливо максимізувати ці сценарії, інакше відомі як збирання банку. Якщо ви робите ставку агресивно, ви ризикуєте, що ваш опонент фолдине, і в результаті ви виграєте пенні, тоді як могли виграти гривні. Пам’ятаючи про це, намагайтеся дозволяти своїм опонентам робити ставки та колувати, коли це необхідно. Залишатися поза увагою – це чудовий спосіб уберегти руку від опонентів. Однак, коли ви підходите до ріверу і тримаєте натсову руку, якщо є рейз, ви повинні зробити повторний рейз.

Останні новини:  Как выбрать качественные жалюзи для пластиковых окон

Постфлоп – це лише початок раунду, тому завжди шукайте натсову руку та робіть відповідні ставки. Нижче наведено деякі запитання, які ви повинні поставити собі під час пост-флопу:

  1. Які можливі руки доступні?

  2. Які карти, на мою думку, тримають інші гравці?

  3. Чи є у мене горіхова рука?

  4. Які гравці ще беруть участь у раунді?

  5. Як суперники робили ставки протягом раунду?

  6. Які покерні риси інших гравців?

  7. Я в позиції чи не в позиції?

Грайте в покер на Kosmolot

Хочете знати, як грати в покер Омаха, і дізнатись більше про найпопулярніші покерні теореми ? Kosmolot вважається одним із найкращих онлайн покерних сайтів і може похвалитися низкою покерних ігор, які відбуваються 24/7 по всьому світу. Зареєструйтеся сьогодні та перевірте свої навички.

А коли ви будете готові дізнатися більше, у нас є безмежні ігри онлайн-казино на вибір, такі як блекджек, онлайн-слоти, рулетка тощо.