Ключові етапи замовлення озвучки відео

18

Озвучення тексту для відео – багатокроковий процес, який вимагає ретельної підготовки. Тому важливо вибрати студію, яка пропонує велику базу дикторів та комплексні рішення.

На dictors.com.ua можна замовити озвучку відео чоловічим та жіночим голосом, українською та англійською мовами.

Young woman talking to audience while using professional microphone. Internet live radio talk show host presenting last news of day while sitting in studio with modern headphones on.Young woman talking to audience while using professional microphone. Internet live radio talk show host presenting last news of day while sitting in studio with modern headphones on.

Для замовлення доступні різні типи контенту:

Останні новини:  Як обрати якісний та сучасний вібратор для задоволення

  1. рекламні відеоролики;
  2. фільми різних жанрів;
  3. навчальні та наукові матеріали;
  4. комерційні та розважальні проекти;
  5. аудіокниги.

Ви можете скористатися послугами як акторів дубляжу, так і звукорежисера. Також доступна професійна обробка голосу для досягнення потрібного звукового ефекту та створення комплексного саунд-дизайну.

todYjVvz7CDMdRc1EjY0QkMhfaQA__yvr4O-TJOapTFhMbkp637OmUM9VRwJKSAoFSWHvPVkvfNB_F53Xlv3GPVp5hYtRHav4nDklyAnDiZ42phc9Z-zRodCvf2gJiyqCJFaEB-yiyKSeoesloelHuM

Що передбачає процес замовлення озвучки

Аби отримати якісний результат, важливо пройти кожен етап озвучення відео голосом:

  1. Визначте голос, який найкраще підходить для вашого проєкту. Можна скористатися порадами консультанта з підбору. Знайти потрібний голос можна в одній з найбільших баз дикторів України на dictors.com.ua.
  2. Сформуйте технічне завдання для диктора. В ньому обов’язково потрібно зазначити текст для озвучки, а також специфічні наголоси, транскрипції, акценти та інші особливості. Підготувати завдання можна як самостійно, так і з адміністратором бази дикторів, який підкаже, що саме потрібно уточнити для досягнення бажаного результату.
  3. На основі технічного завдання формується вартість послуги. Після оплати диктор для озвучення відео готує матеріал на студії з урахуванням всіх побажань.
  4. Протягом 1-2 днів можна отримати готовий результат у форматі .WAV та/або MP3. Якщо озвучування не відповідає технічному завданню або звукозапис містить технічний брак, студія вносить безкоштовні правки. Якщо озвучування відповідає технічному завданню та не містить технічного браку, але ви все одно хочете внести правки, то такі правки оформлюються та сплачуються як нове замовлення.
Останні новини:  Как выбрать качественные жалюзи для пластиковых окон

Вартість послуги може відрізнятися залежно від обсягу роботи та типу контенту. Наприклад, ціна дубляжу відео буде вища, ніж запису аудіооголошення чи запису тексту. На сайті бази дикторів вказана вартість за хвилину хронометражу, але розрахунок виконаного проєкту розраховує та надає вам менеджер.




Для замовлень більш ніж на п’ять хвилин діють знижки до 50 %, детальніше з інформацією ознайомить адміністратор.

Останні новини:  Имплант зуба в Грузии: полное руководство и лучшие клиники от каталога Мадлоба

Також ви можете скористатися додатковими послугами творчої обробки голосу. Це дозволить вам отримати більш унікальний та креативний контент.

Отримати консультацію щодо замовлення озвучки відео можна в адміністратора по пошті або за телефоном:

[email protected]

+380634417969