Обираємо якісну постільну білизну: поради та рекомендації

24

Якісна постільна білизна — запорука комфортного та безпечного сну. На ринку представлено безліч комплектів постільної білизни різних за якістю, дизайном і розміром. Але чи всі вони однаково хороші? Магазин постільної білизни Le-Vele.com.ua пропонує якісні комплекти від найкращих виробників Туреччини. У каталозі https://le-vele.com.ua/postelnoe-bele/ ви знайдете відповідний варіант для себе і своїх близьких. Наявність фотографій і фільтрів допоможе зробити вибір швидко і правильно.

Якщо хочете, щоб постільна білизна подарувала комфорт під час нічного відпочинку, під час купівлі, зверніть увагу на такі параметри:

  1. Етикетка. На упаковці має бути зазначено таке: назва виробника, склад тканини, правила догляду, юридична адреса компанії. Якщо цієї інформації немає, краще не брати такий товар.
  2. Склад і структура тканини. Матеріал має бути з однорідною структурою. Розріджені нитки або потовщення на них подарують тільки дискомфорт. У сплячого може виникнути свербіж, подразнення шкіри тощо.
  3. Щільність текстилю. Цю інформацію можна знайти на етикетці виробу. В ідеалі цей показник має бути — 60 ниток на 1 см².
  4. Запах. Недобросовісні виробники використовують дешеві барвники. Їхній запах можна вловити, просто відкривши упаковку. Не варто купувати такий комплект білизни.
  5. Рекомендації з прання. Запам’ятайте, що якщо виробник рекомендує прати білизну при температурі 30 градусів, це свідчить про неякісну тканину і барвники.
  6. Шви. Існує спеціальний білизняний шов. Він витримує регулярне прання і активну експлуатацію. До слова, вони мають бути міцні та рівні, нитки не повинні стирчати.
  7. Упаковка. Дешевий целофан свідчить про те, що виробник недобросовісний. Якість упаковки важлива, адже в такому разі білизну захищають від пилу, вологи тощо. І виглядає це презентабельно. Правильна упаковка складається з: картонної коробки або сумки, етикетки з детальною інформацією про білизну.
Останні новини:  Як обрати якісний та сучасний вібратор для задоволення

Щільність тканини

Важливий критерій тканини — її щільність. Існує така класифікація:

  1.  20-30 ниток на 1 см² — низька щільність;
  2.  35-40 ниток на 1 см² — нижче середнього;
  3. 50-65 ниток на 1 см² — середня щільність;
  4.  65-80 ниток на 1 см² — вище середнього;
  5.  85-120 ниток на 1 см² — висока щільність;
  6. 130-280 ниток на 1 см² — дуже висока щільність.
Останні новини:  Як правильно вибрати продукт для захисту дерева

При виборі постільної білизни враховуйте цей показник, адже від нього залежить і термін експлуатації комплекту.