Honda CR-V. Скільки коштує і що пропонує гібридна версія?

11

Вперше позашляховик Honda CR-Vбуде пропонуватися в Європі з гібридним приводом. Ціни стартують від 1 499 900 гривень.

Абсолютно новий CR-V стане першим позашляховиком Honda в Європі, який буде оснащений передовою гібридною силовою установкою. Трансмісія Intelligent Drive Mode (i-MMD) складається з бензинового двигуна за циклом Аткінсона та літій-іонного акумулятора. Він доступний в обох версіях, як з переднім приводом, так і з повним приводом.

Новий CR-V Hybrid оснащений 2,0-літровим бензиновим двигуном i-VTEC з максимальною потужністю 107 кВт (145 к.с.) при 6200 об/хв. і електропривод потужністю 135 кВт (184 к.с.) з крутним моментом 315 Нм. Завдяки гібридній системі CR-V Hybrid з переднім приводом автомобіль розганяється від 0 до 100 км/год за 8,8 секунди, у моделі AWD — 9,2 секунди. Максимальна швидкість автомобіля становить 180 км/год.

У передньопривідного CR-V Hybrid викиди CO2 в рамках модифікованого тесту NEDC становили 120 г/км при середній комбінованій витраті палива 5,3 л/100 км. Повнопривідна версія Honda CR-V Hybrid має викиди CO2 126 г/км і середню витрату палива 5,5 л/100 км.

Новий CR-V представляє оновлений силует із ширшими мускулистими колісними арками, виразнішими лініями капоту та задньої частини кузова, а також характерною для нового покоління автомобілів цього бренду, стилізацією переднього ременя з виразною формою фар.

Усі версії CR-V Hybrid оснащені 18-дюймовими легкосплавними колісними дисками, а найдорожчі комплектації оснащені панорамним люком.

634581d0a0846.jpg

Трохи подовжена колісна база та більш широкий силует моделі CR-V дозволили зробити більш просторий салон. У пасажирів більше місця, а багажне відділення глибше і довше, ніж у попередньої моделі. Підлога багажного відділення регулюється по висоті в два кроки, щоб створити рівну транспортувальну поверхню для транспортування великогабаритних речей. Їхнє завантаження полегшує безконтактна електрична система керування дверима багажника.

Останні новини:  Флебологія в Києві: професіоналізм і інновації в AXEL Clinic

Завдяки інтелектуальним функціям новий CR-V простіший у використанні в повсякденному житті. Наприклад, можна встановити висоту, на яку відкриваються двері багажника, наприклад, при паркуванні в низькому гаражі. Ще більшу практичність у салоні забезпечує трьохфункціональний відділ для зберігання речей на центральній консолі, а також нова система приховування, складання та поділу (60:40) спинок задніх сидінь «одним рухом», що значно спрощує і прискорює завантаження багажу.




У порівнянні з попередньою версією Honda CR-V спрощено компонування екранної системи. Наразі користувачеві доступний лише один центральний сенсорний екран і додатковий семидюймовий дисплей DII (Driver Information Interface), на який водій може дивитися через кермо. Крім того, спрощено розташування перемикачів і кнопок, у тому числі за рахунок обмеження їх кількості на панелі керування кондиціонером під головним сенсорним екраном.

Панель вибору приводу для нового CR-V Hybrid розташована на центральній консолі. Функції руху, паркування та нейтрального режиму доступні одним натисканням кнопки, а для вибору заднього ходу потрібно потягнути важіль. Спортивний режим, який також можна активувати за допомогою перемикача приводу, покращує чуйність і робить гібридну систему більш реактивною. Якщо батарея достатньо заряджена, одним натисканням кнопки також доступний режим малої дальності, повністю вільний від викидів (EV), приблизно до 2 км залежно від дорожніх умов і рівня заряду гібридної батареї.

Програмне забезпечення Honda Connect другого покоління пропонує більш інтуїтивно зрозумілу роботу на новому CR-V і повну бездоганну інтеграцію зі смартфоном через Apple CarPlay і Android Auto.

Система стабілізації Agile Handling Assist (AHA) була вперше представлена ​​в CR-V. Налаштування електронної системи стабілізації були підготовлені з урахуванням європейського ринку та відповідають вимогам, типовим для місцевих дорожніх умов і стилю водіння європейських водіїв. Вона підвищує безпеку та забезпечує більш плавну та передбачувану поведінку автомобіля на низьких і високих швидкостях, а також під час плавних і швидких поворотах керма.

Останні новини:  CBD продукція: Як вибрати та де купити CBD?

Пакет безпеки Honda Sensing ™ включає:

  1. Систему пом’якшення зіткнення: система контролює відстань до транспортного засобу попереду та попереджає водія про ризик зіткнення, а також допомагає загальмувати Honda CR-V, коли зіткнення неможливо уникнути. Система видає звуковий сигнал і, якщо необхідно, автоматично активує гальмівну систему автомобіля.
  2. Систему попередження про зіткнення (FCW): система відстежує дорогу попереду та попереджає водія про потенційну можливість зіткнення. Акустичні сигнали та повідомлення, що відображаються, вказують водієві вжити заходів, щоб уникнути зіткнення.
  3. Попередження про виїзд зі смуги руху (LDW): система виявляє випадковий покажчик повороту та випадкову ​​зміну смуги руху та надсилає водієві відповідні попереджувальні сигнали для вжиття коригувальних дій.
  4. Систему захисту від зміни смуги руху (RDM): система використовує дані передньої камери, щоб визначити, чи автомобіль рухається по трасі в вірному напрямку. При цьому використовує електропідсилювач керма, щоб плавно коригувати траєкторію автомобіля. У деяких ситуаціях також можливе застосування гальм. Система вимикається, як тільки вона визначає, що водій відновив контроль над автомобілем.
  5. Система утримання смуги руху (LKAS): система допомагає утримувати автомобіль у центрі смуги руху. Використовуючи камеру, яка відстежує дорожню розмітку, система вносить незначні корективи в напрямок руху, щоб утримувати автомобіль у смузі, визначеній білими лініями.
  6. Адаптивний круїз-контроль (ACC): круїз-контроль дозволяє програмувати вашу швидкість, зберігаючи необхідну дистанцію до автомобіля попереду. Таким чином, він ідеально підходить для мінливих умов руху.
  7. Система розпізнавання дорожніх знаків (TSR): система виявляє та автоматично розпізнає дорожні знаки, пов’язані з обмеженнями швидкості та заборонами обгону, і додатково відображає їх на дисплеї інтерфейсу водія (DII).
  8. Інтелектуальний обмежувач швидкості: система використовує обмеження швидкості, встановлене водієм, і порівнює налаштування з інформацією, отриманою від системи розпізнавання дорожніх знаків (TSR), щоб автоматично адаптувати швидкість до обмеження швидкості на певній ділянці дороги.
  9. Інтелектуальний адаптивний круїз-контроль (i-ACC): новаторське рішення, вперше представлене в Honda CR-V 2015 року. I-ACC передбачає і автоматично реагує на виїзд іншого автомобіля на дорогу з кількома смугами руху. Пристрій використовує камеру та радар для визначення місцезнаходження інших транспортних засобів на дорозі. Потім система використовує спеціальний алгоритм, розроблений в результаті тривалих і всебічних досліджень поведінки водіїв на європейських дорогах, щоб передбачити ймовірність зміни смуги руху іншими транспортними засобами, що може призвести до зіткнення. Це надає Honda CR-V час для автоматичного регулювання швидкості до того моменту, поки інші учасники дорожнього руху перетнуть дорогу. Рішення забезпечує безпечне та комфортне водіння.
Останні новини:  Центрі сучасної офтальмології: комплексна діагностика та лікування захворювань очей

Інші системи безпеки, які використовуються в новій Honda CR-V:

  • Інформація про сліпі зони: використовує радарні датчики для реєстрації присутності іншого транспортного засобу поза полем зору водія. Попереджувальним сигналом є миготливий символ у зовнішньому дзеркалі.
  • Система оповіщення про рух заднім ходом: система використовує задні радарні датчики для виявлення зустрічних автомобілів під час руху заднім ходом.
  • Багатофункціональна камера заднього виду: надає водієві кілька режимів роботи, забезпечуючи відмінну видимість і повну безпеку під час руху заднім ходом — стандартний кут огляду 130 градусів, широкий кут 180 градусів і огляд позаду автомобіля зверху.

Система стабілізації автомобіля (VSA) з контролем тяги також доступна в стандартній комплектації. Система надає водієві кращий контроль над прискоренням, гальмуванням і поведінкою автомобіля на поворотах. Ще одним важливим рішенням є модернізована система контролю тиску в шинах (DWS).

Модельний ряд Honda можна переглянути на сайті офіційного дилерського центру Honda «Арія Моторс»