Як почистити пральну машину природним шляхом

14

Чесно кажучи, вам не потрібні якісь химерні хімічні засоби для пральних машин, щоб виконати цю роботу. Крім того, вони шкодять навколишньому середовищу по-різному: від того, що вони токсичні для водних організмів, до того, що вони є одним з основних джерел забруднення азотом, тому найкраще, що ви можете зробити, це вдатися до екологічно чистих альтернатив.

Дякуємо за рекомендацію сервісного центру з ремонту пральних машин у Києві — https://kyiv.repair/ua/

Крім того, майте на увазі, що ви можете чистити корпус пральної машини, поки вона очищається всередині. Ви завжди можете почати зовні, спочатку очистивши корпус, фільтри, дверцята, а потім запустивши її, але з метою економії часу краще чистити зовні, поки пральна машина очищає себе всередині.

Що робить оцет для чищення пральних машин?

Оцет — це насправді чарівний соус, який робить все. Серйозно, дізнавшись про всі переваги чищення оцтом не тільки пральної машини, а й усього будинку, я витратила близько години, запитуючи, чому я витратила стільки грошей за стільки років на хімічні засоби для чищення. Один для дзеркал, один для ванної кімнати, один для кухні… Все, що мені було потрібно, було прямо переді мною.

Наприклад, коли я вперше використала оцет для чищення пральної машини, результат майже змусив мене розплакатися від радості. Я мушу додати, що мою пральну машину було нелегко чистити,  я навіть не знала, що її взагалі треба чистити! — але, всупереч цьому, оцет змивав на своєму шляху весь бруд.

Останні новини:  Конструктори Doka - електронні STEM набори для дітей

Легкість, з якою оцет очищає пральні машини, обумовлена ​​тим, що це кислотне з’єднання, що робить його ідеальним для видалення бактерій, цвілі, бруду, вапняного нальоту та багатьох інших речовин, які можуть викликати появу плям і неприємних запахів. Так що, якщо ваша пральна машина пахне гірше, ніж ваші спітнілі легінси для йоги, пам’ятайте, що оцет може бути вашим найсильнішим союзником.

Останні новини:  CBD продукція: Як вибрати та де купити CBD?

Що можна використовувати замість оцту для очищення пральної машини?

Так, я зізнаюся (каламбур): я переконаний шанувальник оцту. Я познайомлю вас з трьома натуральними продуктами, які зроблять вашу пральну машину ідеально чистою: перекис водню, харчова сода, і лимонна кислота.

Я люблю поєднувати харчову соду з оцтом, але харчова сода сама по собі також є гарним екологічно чистим засобом для пральних машин. Хоча це не кислота, повірте мені, вона схожа на неї, тому що розчиняє органічні сполуки, дезодоруючи навіть смердючі поверхні. Крім того, якщо ви використовуєте його в пральній машині, він обережно очищатиме внутрішню частину барабана, що ідеально підходить для видалення самих стійких плям бруду.




Говорячи про кислоти, останній натуральний інгредієнт, який я рекомендую вам використовувати для очищення пральної машини без оцту, — це лимонна кислота. Якщо перше, що спадає вам на думку, коли ви читаєте це з’єднання, це «лимони!» Лимонна кислота міститься в кислих фруктах, таких як лимони та апельсини, і її комерційна порошкова форма набагато сильніша, ніж оцет, — вона ідеально підходить для видалення сильних забруднень, вапняного нальоту та практично будь-яких липких плям, таких як жир, частинки їжі або слизові залишки.

Останні новини:  Флебологія в Києві: професіоналізм і інновації в AXEL Clinic

почистити барабан у пральній машині

Оцет — найкращий натуральний варіант для очищення пральної машини, але він не обов’язковий.

Перекис водню, харчова сода і лимонна кислота — відмінні замінники оцту, всі вони мають особливі характеристики, які безжально борються з брудом, пліснявою, грибком, бактеріями та вапняним нальотом, не завдаючи шкоди навколишньому середовищу. Крім того, це продукти, які ви можете легко знайти у себе вдома, але якщо у вас їх немає, ви можете купити їх у будь-якому продуктовому магазині чи аптеці поряд з вами. Чищення пральних машин може бути стомливою рутиною, якщо ми можемо якось полегшити її, нехай буде так.