Як успішно підготуватися до міжнародного бізнес-іспиту з англійської мови?

10

Загалом, принцип підготовки до будь-якого міжнародного мовного іспиту один і той самий: важливо розвивати всі навички комплексно, не уникаючи жодного типу завдань. Також підготовка повинна бути систематичною та добре продуманою, щоб дати максимальний результат.

Бізнес-іспит набагато серйозніший від загального, тому і готуватися до нього слід ретельніше. Недостатньо взяти один підручник та виконувати завдання з нього. Варто використовувати декілька ресурсів, щоб охопити якомога більше вправ та можливостей для розвитку.

Business English Pod

Цей сайт містить у собі багато тем та лексики, які знадобляться вам під час підготовки. Зручно те, що розробники створили мобільний додаток. Також є кілька варіантів підписки, тому ви зможете обрати той, що вам підходить. Так, користування платне, але ви можете спробувати ресурс безкоштовно, а також скористатися великою знижкою зараз, з нагоди 16-ї річниці існування сайту.

Останні новини:  Конструктори Doka - електронні STEM набори для дітей

Cambridge English (for BEC)

BEC належить до родини Кембриджських екзаменів, тому на сайті центру ви знайдете багато корисних матеріалів про кожен етап іспиту, безоплатні пробні завдання, відео з підказками та лайфхаками. Використовуйте їх, щоб оптимізувати свою підготовку.

Writing-Business-Letters.com

Важлива навичка, яку слід розвивати — це написання бізнес-листів. На цьому ресурсі ви знайдете корисні рекомендації, а також приклади різних форматів: від супровідного листа до бізнес-пропозиції.

Останні новини:  Центрі сучасної офтальмології: комплексна діагностика та лікування захворювань очей

Businessenglishsite.com

Як зазначають розробники сайту, матеріали були підготовлені експертами, які постійно використовують англійську мову у своїй роботі. Тобто, ви будете вивчати найактуальнішу та найпрактичнішу інформацію.

Ще однією перевагою цього ресурсу є достатньо комплексний підхід. Тут є матеріали для поповнення вашого словникового запасу, тренування граматики, розвитку навичок читання та сприймання мови на слух. Навігація також досить зручна: обираєте навичку, яку хочете тренувати, потім — тему, яка вас цікавить.

Business English Resources

На цьому ресурсі ви знайдете ще більше матеріалів та завдань з розвитку вашої лексики та вивчення особливостей бізнес-граматики. Також є декілька завдань на покращення письмових навичок та зручні гайди на такі теми, як:

  1. Signposts for Presentations
  2. Conditionals Guide
  3. Using Two Verbs Together
  4. Past Modals for Degrees of Certainty
  5. Pronunciation Changes in Words that are Both Nouns and Verbs
  6. Concise Writing Guide
Останні новини:  CBD продукція: Як вибрати та де купити CBD?

Business English from British School

За посиланням ви потрапите на сторінку з підбіркою корисних безоплатних ресурсів для покращення окремих навичок бізнес-англійської. Наприклад, читання бізнес-журналу, аудіювання за допомогою підкастів, написання email листів тощо.