Сандра Буллок та Кіану Рівз возз'єднаються в новому фільмі

Сьогодні,   19:30    281
Кіану Рівз та його давня подруга Сандра Буллок можуть знову разом зіграти у фільмі. Йдеться про продовження «Швидкості», якій виповнилося 30 років.
8040_0.jpg (42.71 Kb)
І, схоже, це не просто мрії фанатів. Про таку можливість заговорив керівник 20th Century Studios, Стів Асбелл. Він відповів Сандрі, яка в недавньому інтерв’ю засумнівалася в тому, що Голлівуд досить сміливий, щоб взятися за продовження бойовика 1994 року.
«Голлівуд досить сміливий. Ми досить сміливі. Ми сидимо біля телефону. Щоб з’явилася гідна причина повернення, потрібна відмінна ідея. Така, щоб вона торкнулася Буллок та Рівза. Це було б приводом подивитися фільм», — піддражнив Асбелл глядачів під час інтерв’ю The Hollywood Reporter про майбутні проекти.
Кінобос додав, що не зніматиме продовження, якщо Сандра і Кіану не погодяться брати участь в проекті. Втім, здається, його сумніви марні. Нещодавно Сандра Буллок заявила, що дуже хотіла б возз’єднатися із давнім другом на знімальному майданчику. Вона сподівається, що ще встигне зіграти у фільмі з Кіану Рівзом.


bilshe.com

Останні новини:  Г'ю Джекман розбив сім'ю: заміжня акторка, з якою він закрутив роман, розлучається