Донька Анастасії Заворотнюк розповіла про свій стан після смерті матері

Сьогодні,   05:30    209

28-річна донька Анастасії Заворотнюк зізналася, що без матері їй непросто жити. Втім, дівчина намагається бути щасливою, адже цього хотіла її мама.

Відома акторка Анастасія Заворотнюк пішла з життя 30 травня 2024 року після 5 років боротьби з онкологією. Всі ці 5 років родина Анастасії приховувала подробиці її стану здоров’я та лікування. Єдиної з родини, хто хоч якось підтримував зв’язок з прихильниками була старша донька акторки Анна Заворотнюк.

Останні новини:  Оля Фреймут замилувала сином і дочкою у вишиванках та повеселила розвагами на гарбузовій фермі

Після смерті Анастасії Заворотнюк дівчина також у своєму Інстаграм-блозі ділилася власними переживаннями і розповідала, як їй важко після смерті матері. Потім дівчина на кілька місяців зникла з Мережі, а повернувшись, повідомила, що буде намагатися жити щасливе життя, адже саме цього хотіла її матір.

На днях Анна Заворотнюк, відповідаючи на питання фоловерів в Інстаграм-блозі, дала власну пораду, як відновитися після смерті батьків. Дівчина з власного досвіду знає, як це складно, тому дала гарну пораду.

Відновитися повністю неможливо, але жити з пам’яттю, вдячністю, любов’ю і думкою про те, що батьки хотіли б, аби ви були щасливими – допомагає

, – зазначила Анна.

Останні новини:  Спокусилися на модний колір осені 2024: Зендея та Том Голланд з’явилися разом на публіці
Донька Анастасії Заворотнюк розповіла про свій стан після смерті матері

Нагадаємо, Анастасія Заворотнюк за життя була матір’ю трьох дітей. У 47 років, маючи дорослих сина та доньку, акторка наважилася на ще одну вагітність. За допомогою процедури ЕКЗ Заворотнюк завагітніла і народила доньку Мілу. Вже через 4 місяці після пологів Заворотнюк дізналася про страшну хворобу – рак мозку на останній стадії. Варто відзначити, що процедура штучного запліднення не могла спровокувати онкологію, як про це пліткували у Мережі. Та за словами експертів, якщо Заворотнюк мала хворобу на момент зачаття, то вагітність могла спровокувати швидкий ріст пухлини.

odnaminyta.com