8 років невезіння закінчилися: чоловік зірвав джекпот у розмірі $478 млн

Сьогодні,   11:07    99

Невідомий переможець зможе отримати всю суму, яка виплачуватиметься протягом 29 років або ж забрати 230,6 млн доларів одноразовою виплатою.

Гравець Powerball виграв джекпот у розмірі $478 млн у Джорджії (США), перервавши 8-річну смугу невезіння в штаті. Про це пише New York Post.

Розіграш відбувся в середу ввечері, 23 жовтня. Виграшними номерами стали 2, 15, 27, 29, 39 і «щаслива» куля Powerball 20.

Останні новини:  По Дніпру знову розгулював відомий гусак у капцях

Після збігу всіх шести номерів невідомий переможець зможе забрати додому виграш у розмірі 478 мільйонів доларів, який виплачуватиметься протягом 29 років. Переможець також зможе отримати одноразову виплату в розмірі 230,6 мільйона доларів.

Імовірність отримання головного призу Powerball становила 1 до 292 201 338.

Лотерейний білет, перемога в лотереї, як перемогти в лотерею, купити лотерейний квиток, зірвав джекпот, грошовий приз, Fullscreen
Ілюстративне фото
Фото: ZUMA Press

Видання також зазначає, що два власники лотерейних білетів у Пенсільванії та Техасі поєднали всі п’ять білих кульок і виграли по 1 мільйону доларів.




У гравців лотереї в штаті Джорджія зазвичай є 180 днів, щоб отримати свій виграш, згідно з їхнім офіційним сайтом. Іноді гравці не перевіряють свої квитки й можуть не знати про свою перемогу. Так, невідомий гравець із Нью-Джерсі, який купив у березні білет Mega Millions і виграв 1,13 мільярда доларів, досі не отримав свій приз. У нього залишилося трохи більше п’яти місяців, щоб забрати свої гроші.

Останні новини:  Закон не забороняє: чоловік без одягу їздив містом на велосипеді, бо довів свою правоту