40-річна Слава Камінська зустрічається з молодиком – танцівником, як Дмитро Дікусар

Сьогодні,   11:00    301

Схоже, “Танці з зірками” залишили глибокий слід у пам’яті “неангелки” Слави Камінської. Спочатку знаменитості виділили у пару Ігоря Кузьменка. Але не поталанило – під час тренування дівчина отримала серйозну травму спини.

Тож довелося поставити хрест на виступах на паркеті. За 2 роки зірка повернулася у шоу. Тепер уже попід руку з Дмитром Дікусаром. Глядачі, затамувавши подих, спостерігали за вправними діями пари.

Останні новини:  Мадонна топлес у масивних прикрасах скуштувала супу

Перед проєктом Камінська сходила до ворожки, і та порадила взяти участь у шоу, бо там на зірку очікує кохання. Схоже, Слава таки закохалася у партнера. Та й хіба можна не полюбити такого красеня, як Дмитро?! З нагоди 39-річчя танцівника знаменитість виклала відео їхнього тренування на паркеті, відзначивши:

“З Днем Народження, мій провідник у світ танців! Дякую тобі за тебе!”

А ще додала, що “любить і сумує”. Щоправда, особливою вірністю, як з’ясувалося, колишня підопічна Юрія Нікітіна не вирізняється. Нині теж відвідує танцзал, але замість Дікусара, який нині воює, танцює з Дієго.

Останні новини:  Софія Вергара зізналася, чи вільне її серце

Слава хизується своїми акробатичними трюками, яких її навчив ще Дікусар, і хвалиться гарним торсом свого нового вчителя. Звісно, ще не народився танцівник, кращий за нашого Дмитра. Таку думку завжди висловлював Григорій Чапкіс і, здається, був близький до істини.




Та Славі, яка нині перебуває далеко за межами рідної країни, доводиться задовольнятися тим, що є поряд. Можливо, колись таки дочекаємося перемоги, і Камінська з Дікусаром знову зустрінуться у Києві та виконають спільний переможний танок.

odnaminyta.com

Останні новини:  На тлі чуток про розлучення Бьянка Цензорі та Каньє Вест знялися у "весільній фотосесії"