Дзідзьо похвалився зустріччю з найближчою людиною

Сьогодні,   06:30    755

Михайло Хома, який на певний час відмовився від сценічного імені Dzidzio, приголомшив шанувальників новиною – до Києва завітала мама музиканта, яка довгий час мешкає у Португалії.

Коли у комедійних стрічках “Dzidzio Перший раз” та “Dzidzio Контрабас” головний герой у виконанні Михайла Хоми весь час поривався відвідати маму в Португалії, всі думали, що це просто такий сценарій.

Та з’ясувалося, що найрідніша людина Дзідзьо й справді багато років проживає у цій країні Західної Європи. А тепер наважилася відвідати Київ та зустрітися з сином. Хома виклав в Інстаграм селфі з мамою зі словами:

“Маю гості!!! Мама приїхала з Португалії до Києва”.

Артист ще й смайлик у вигляді червоного сердечка додав. Підписники Інстаграм-акаунту знаменитості ахнули, побачивши неймовірну схожість між жінкою та сином. Тож відразу почали писати коменти:

“Як мило!”

“Круто!”

“Як то файно, коли мама поруч”.

Знавці творчості гурту музиканта тут же пригадали пісню “Я їду до мами” й зажадали написати щось у зворотному напрямку – коли мама їде до Києва. Хтось сповістив, мовляв, щойно проводжав свою маму до Італії.

Останні новини:  Крістіна Агілера вразила сукнею з кристалів
Як виглядає мама Dzidzio

А деякі й хотіли б відвідати своїх синів, та не можуть, бо ті на війні. Пролунали поради не відпускати більше маму на чужину. Нехай живе в Україні та насолоджується життям на повну. Знайшлися й такі, що подякували мамі за такого хорошого сина.




Батьки артиста Галина й Степан Хома розписувалися на Луганщині. Та коли у 1982 році приїхали у відпустку на Львівщину, то повінчалися у Церкві Преображення Господнього в селі Молотові.

Останні новини:  Володимир Кличко різко відреагував на питання про колишню, яка покинула його з маленькою донькою

Коли пані Галина знімалася у комедії “Dzidzio Перший раз”, зігравши роль мами, то абсолютно не хвилювалася, бо просто була собою. Жінка за сюжетом частенько телефонувала сину, й весь час за щось лаяла. На жаль, тато Михайла не дожив до цього дня й не зміг порадіти за успіхи нащадка.


odnaminyta.com