Володимир Кличко різко відреагував на питання про колишню, яка покинула його з маленькою донькою

Сьогодні,   19:00    296

Володимир Кличко прожив з американською акторкою Гайден Панеттьєрі майже 10 років та має з нею спільну доньку. Та зараз український боксер навіть не хоче чути про голлівудську ексдружину.

Володимир Кличко – один з найвідоміших боксерів світу, кар’єрі якого може позаздрити будь-який спортсмен. Та з особистим життя Кличка не все так добре, як із кар’єрою. Вперше він одружився у 1996 році на жінці на ім’я Олександра. Та прожили вони у шлюбі всього 2 роки. Після цього Кличко був довгий час самотній, аж поки у 2009 році не закрутив роман з голлівудською акторкою Гайден Панеттьєрі. Вони були заручені, та до весілля справа не дійшла. У 2014 році закохані стали батьками: у них народилася донька Кайя-Євдокія.

Останні новини:  Тревіс Баркер приревнував Кортні Кардаш'ян до Джастіна Бібера

Після народження доньки стосунки Кличка з Панеттьєрі почали погіршуватися. Акторка почала страждати післяродовою депресію, а згодом почала зловживати алкоголем. Тоді Гайден рік провела в реабілітаційному центрі, де лікувалася від залежності.

Врешті, у 2018 років Кличко і Панеттьєрі розійшлися, а їхня спільна донька залишилась проживати з батьком. Ексзакохані підтримують зв’язок, адже Панеттьєрі рідко, але все ж приїжджає до доньки в Україну. Втім, їхні стосунки важко назвати добрими.

Останні новини:  Ірина Білик натякнула на примирення з Коляденком
Владимир Кличко и Хайден Панеттьери

Нещодавно Володимир Кличко дав коментар журналістці “Люкс ФМ”, де відкрито розповідав про стосунки з братом. Та коли журналістка запитала у Кличка про відносини з колишньою дружиною, боксер відреагував досить різко. Кличко навіть не дослухав питання, розвернувся і пішов, сказавши, що інтерв’ю завершено.




Варто відзначити, що останнім часом в Мережі шираться чутки про те, що Гайден Панеттьєрі знову потрапила в реабілітаційний центр через алкогольну залежність. Напередодні, жінка з’явилася в ефірі у дивному стані, схожому на сп’яніння. Та чи дійсно це правда, наразі не відомо.

Останні новини:  KOLA вперше зізналася, чому нікому не хоче показувати коханого ізраїльтянина


odnaminyta.com