Анна Трінчер показала себе 10 років тому

Сьогодні,   09:00    624

23-річна Анна Трінчер стала нині неабияк популярною. Ніхто вже й не пам’ятає, що дівчина всього 10 років тому сама брала участь у «Дитячому Євробаченні». Як виглядала юна співачка?

Анна Трінчер – доволі розкута співачка. Вона привертає увагу публіки не лише текстами та музикою своїх пісень, але й дуже промовистим одягом та поведінкою на межі фолу у кліпах.

А всього лише 10 років тому це було миле дівчисько, яке мріяло втрапити на “Дитяче Євробачення”. На жаль, у 2013 році 12-річній Ані не вдалося здолати Нацвідбір, а вже за рік дівчинка краще підготувалася й підкорила своїм виступом Софію.

Останні новини:  Олівія Родріґо впала на сцені під час концерту

Анна Трінчер стала ведучою Дитячого Євробачення

Співала Трінчер з раннього дитинства, тож перші концерти майбутньої зірки відбувалися перед батьками. Нині Анна час від часу демонструє свої кліпи бабусі з дідусем. Та якщо сивочолий чоловік удає, що йому все подобається, то розкутість онуки літню жінку трішечки шокує.

Анна Трінчер брала участь у Дитячому Євробаченні

Цьогоріч вже знаменитій 23-річній співачці довірили провести Нацвідбір на “Дитяче Євробачення”, де переміг 12-річний Артем Котенко з композицією “Дім”. Підлітку вдалося набрати 6 глядацьких балів та 5 – від членів журі. Тож тепер відбуде до Мадриду, де представлятиме Україну.

Хтозна, можливо, мине зовсім не багато часу, і цей хлопчик здобуде таку ж славу, як і Анна Трінчер, яка почала свою кар’єру саме з цього конкурсу й стала знаною співачкою, з якою навіть Павло Зібров з радістю записує дуети.

Останні новини:  Зендея показала новий варіант трендової стрижки
Анна Трінчер брала участь у Дитячому Євробаченні

Підписники Ані перебувають у захваті, як цій маленькій дівчинці вдалося пройти такий непростий шлях до успіху. Усі помітили, що на всіх дівочих світлинах присутній Гріша Решетнік. Під дописом з’явилася купа схвальних коментарів на кшталт:




“Це найкраща ведуча, яка може бути для цього конкурсу. Яка це все пройшла, розуміє і знає, який це шлях, які почуття та емоції”.

Останні новини:  Майбутня мама дитини 57-річного Венсана Каселя оголила вагітний живіт у стильному аутфіті та влаштувала танці перед дзеркалом


odnaminyta.com