Помста Анни Вінтур? Дата суду над Пі Дідді збіглася з важливою подією у світі моди

Сьогодні,   08:30    107
Репутація Анни Вінтур опинилася під загрозою після арешту Пі Дідді. Модний редактор багато років дружила з репером, і на неї одразу впали косі погляди.
Але Анна вирішила вийти з замету класичним способом, натиснувши на газ. Met Gala 2025 відбудеться 5 травня 2025 року. Саме цього дня, що символічно, Пі Дідді судитимуть.
Ще більшим ударом для магната стало те, що Інститут костюма Метрополітен-музею обрав наступною темою Met Gala чорний дендизм. Як голови заходу, виступлять A$AP Rocky, Фаррелл Вільямс, Льюїс Хемілтон, Колман Домінго та Леброн Джеймс.
Кому, як не Пі Дідді, до подій вересня було б доречно очолити захід. Він не тільки був завсідником найважливішої модної ночі року. 20 років тому Пі Дідді отримав нагороду «Дизайнер чоловічого одягу року» від Ради модних дизайнерів Америки. Ще 1998 року він запустив свою власну лінію одягу.
«Тепер йому загрожує не лише втрата репутації у шоу-бізнесі. Він ризикнув становищем у світі Високої моди, який однозначно дистанціювався від нього», — пояснило джерело National Enquirer.
У 2024 році музиканта було виключено зі списку гостей Met Gala через федеральне розслідування.

Останні новини:  Проти репера P. Diddy висунули ще шість нових звинувачень