Mazda показала перше фото пікапа з гігантським логотипом

Сьогодні,   10:00    296


Mazda показала перше фото пікапа з гігантським логотипом

Mazda показала перше фото пікапа з величезним логотипом. Японська марка готується до оновлення BT-50: презентація запланована на 18 жовтня, а поки що опубліковано тизер. За іронією долі у модернізованого пікапа буде найбільший значок Mazda в лінійці, хоча по суті модель є перелицьованим Isuzu D-Max. Після рестайлінгу зміняться світлотехніка, грати радіатора і бампери, також очікуємо всебічний апгрейд інтер’єру.

Останні новини:  Представлена ​​абсолютно нова Tesla CyberCab

Що відомо про пікап

Пікап Mazda BT-50 оснастять фарами на кшталт кросоверів CX-5 і CX-50, а розмір значка збільшиться чи не вдвічі. Більше доробок планується в салоні : загальна архітектура з 7-дюймовою віртуальною панеллю приладів і 9-дюймовим тачскрином збережеться, але Mazda напевно додасть власний мультируль з круглою подушкою і попрацює над графікою.

Останні новини:  Stellantis Group представила електричний кросовер Peugeot E-408
Фото: Mazda

Технічну начинку апгрейд не торкнеться: Mazda використовує турбодизелі Isuzu (1.9, 150 сил і 3.0, 190 сил) у зв’язках з 6-ступінчастою “механікою” або автоматом. Є варіанти з заднім або жорстко повним приводом, що підключається з понижувальною передачею, покупець може вибирати між одинарною, полуторною або подвійною кабіною. Збирають Mazda BT-50 на тому ж тайському конвеєрі, де прописано Isuzu D-Max.

У Новій Зеландії та Південній Африці пікапи Mazda BT-50 не прижилися, а ось в Австралії та Таїланді модель продається успішно. Дореформений варіант коштує на батьківщині від 21 тисяч доларів в еквіваленті: навряд чи після рестайлінгу ціна значно збільшиться.




uamotors.com.ua

Останні новини:  Чи потрібно мити двигун автомобіля