Віталій Козловський відреагував на звинувачення його зведеної по батьку сестри Олени

Сьогодні,   14:30    410

У наш час, коли інформація поширюється блискавично, особливо важливо бути уважними до деталей і перевіряти факти. Нещодавно сталася прикрість між одним виданням та Віталієм Козловським.

Днями сайт “Телеграф” випустив статтю з гучною заявою “Зрадила Україну”, яка стосувалася однієї із сестер Козловського, що мешкає в росії. Однак, журналісти не перевірили інформацію і розмістили у матеріалі фото зовсім іншої жінки — сестри співака, яка проживає в Україні і є прикладом відданості своїй країні, адже її чоловік бореться на фронті, захищаючи Україну від російських загарбників.

Останні новини:  Колишнього чоловіка Брітні Спірс помітили на побаченні з новою дівчиною

Суть конфлікту

Для Віталія Козловського ця ситуація стала справжнім ударом. Він не приховує, що йому було боляче бачити таку помилку, адже це зачепило не лише його, але і його сестру, яка ніколи не зраджувала свою країну і залишається патріоткою України. Співак публічно відреагував на інцидент, наголосивши, що подібні помилки можуть завдавати значної шкоди людям.

“У мене дві зведених сестри. І дві Олени. На фото — сестра, яка живе у Львові й чоловік якої боронить Україну на одному з найважчих напрямків. До сестри з Росії вона ніякого відношення не має”, — зазначив Віталій у своєму зверненні.

Він пояснив, що дійсно має сестру, яка проживає в Росії, і це її фото мало б бути у статті. Проте журналісти припустилися грубої помилки.

Згодом редакція “Телеграфу” визнала свою помилку, виправила матеріал і публічно попросила вибачення за неправдиву інформацію. Та попри це, осад від ситуації залишився — для Віталія і його сестри цей випадок став прикладом того, як недбалість в журналістиці може призвести до серйозних емоційних травм.

Останні новини:  Женя Кот замилував світлинами з донькою

До речі, зі слів співака, з Оленою, яка проживає в росії й не засуджує дії своєї країни, він давно припинив спілкування.

Козловський закликав журналістів бути відповідальнішими у своїй роботі, наголошуючи, що за кожною історією стоять живі люди, яким доводиться стикатися з наслідками таких помилок.





odnaminyta.com

Останні новини:  Павло Зібров з нагоди 30-ї річниці ніжно та романтично звернувся до коханої жінки