Стилісти дали 5 ідей, із чим поєднувати максісукню цього сезону

Вчора,   22:20    513

Неназваний, однак очевидний символ переходу на осінню моду — довжина максі. Вона додає образам серйозності, граційності та вишуканості. Максісукні цього сезону мають отримати почесне місце в гардеробі, а ми розповідаємо про 5 способів стильно носити довгі плаття цієї осені.

З коричневою сумкою та срібними балетками

2024 рік багатий на тенденції, які легко поєднуються між собою. Наприклад, можна об’єднати три елементи гардероба різних кольорів, як-от сукню у трендовому відтінку хакі, коричневу сумку та срібні балетки. Так просто і так вишукано.

Останні новини:  Чиновниця змусила шістдесят підлеглих займатися з нею коханням


Total black зі шкіряною курткою

Якщо влітку образ total black може видаватися дивним, то восени чорний колір, здається, доречний завжди. Чорну максісукню поєднайте з чорною шкірянкою. Доповнити образ також можна ковбойками в тон.

Getty Images

З довгим тренчем та кросівками

Нашаровування довжини є одним із популярних модних трюків. Довгий тренч гарно поєднується з контрастною максісукнею, створюючи привабливу комбінацію текстур. Взуттям радимо обрати яскраві кросівки, аби полегшити образ. Для цього можна надихнутися кросівками Onitsuka Tiger, які нині заполонили гардероби It-girls.

Getty Images

Із ременем та контрастними аксесуарами

Для ділової зустрічі, дня в офісі чи важливої події зверніть увагу на образ із довгою сукнею з костюмної тканини. Підкресліть талію класичним ременем та додайте акценти яскравими аксесуарами. На плечі також можна накинути жакет або затишний кардиган.

Getty Images

З коричневою курткою

Коричнева куртка є ідеальною парою бохо-сукні. Це осіннє продовження стилю бохо, яке дарує відчуття полегшення та розслабленості. Стилізувати таке поєднання також можна з коричневими чоботами, аби гарно завершити образ.

Getty Images