Volkswagen представив фургон Transporter сьомого покоління

17.09.2024   15:00    512

Представлено зовсім нове, сьоме покоління Volkswagen Transporter, яке буде доступне у вигляді фургона з двома різними довжинами та висотами кузова. Стандартна версія має довжину 5050 мм та колісну базу 3100 мм, що на 146 мм та 97 мм більше у порівнянні з попередником. Висота даху менш як два метри, що дозволяє водіям в’їжджати у багаторівневі паркування.

Volkswagen збільшив максимальну ширину між внутрішніми арками коліс на 148 мм до 1392 мм, а максимальна довжина вантажного відсіку у версії з короткою колісною базою тепер становить 2602 мм.

Останні новини:  Рідкісний автомобіль під назвою “Сонячний вогонь” помічений в столиці

Базова версія Transporter тепер пропонує 5,8 м 3 вантажного простору, що більш ніж на 10% більше, ніж у попередньої моделі. Версії з подовженою колісною базою та високим дахом можуть вміщувати до 9 м3, а максимальна довжина вантажного відсіку досягає 3002 мм. Максимальна вантажопідйомність збільшена до 1,33 тонни, а тягова здатність — до 2,8 тонни.

Крім фургона, новий Transporter буде доступний у версії Kombi з двома рядами сидінь, дворядною вантажівкою з відкритим кузовом і дев’ятимісною Shuttle, яка на деяких ринках називається Caravelle. Також пропонуватиметься версія PanAmericana.

Останні новини:  7 випадків, коли водії "вбивають" двигун, змінюючи моторне мастило

У салоні машина оснащена 12-дюймовою цифровою панеллю приладів та 13-дюймовим центральним сенсорним екраном. В оснащення входять Apple CarPlay та Android Auto, світлодіодні фари, система безключового доступу та запуску, а також кілька систем безпеки, включаючи помічник утримання смуги, автономне екстрене гальмування та розпізнавання дорожніх знаків. Як опції можна замовити розетки на 230 В і інвертор на 2,3 кВт для гібридів, що підключаються, і повністю електричних моделей.

Новий Transporter оснащений трьома турбованими дизельними двигунами об’ємом 2,0 літра та потужністю 109, 147 або 168 к.с., з витратою палива до 5,7 л/100 км, залежно від версії. У лінійці також з’явиться гібрид eHybrid, що підключається, який об’єднує 2,5-літровий турбований бензиновий двигун і електромотор з сумарною потужністю 229 к.с.

Останні новини:  Світовий автопром впав у стагнацію

У лінійці з’явиться електричний VW e-Transporter з потужністю 134, 215 та 282 к.с., який проїжджє до 320 км.

Підпишись на головні новини у Google NEWS, щоб бути в курсі!





Аmpercar.com