9 кольорів, що будуть в тренді восени

31.08.2024   09:00    192

Колірна палітра може багато розповісти про настрій сезону та навіть про настрій людини. Тому трендові кольори осені 2024 нас, як завжди, занурюють в осінній настрій. Окрім класичного коричневого, темно-синього та чорного, що домінують щоосені з року в рік та вважаються класикою, також варто звернути увагу на декілька інших відтінків. Ці тренди прийшли до нас прямо з подіумів сезону осінь-зима 2024.

трендові кольори осені 2024 - фото 1

1. Рожевий

Зазвичай рожевий колір асоціюється з весною, максимум — з літом. Але Chloé, Prada та Channel включили в трендові кольори осені 2024 м’які та приглушені відтінки цього кольору у свої новенькі колекції на осінь та зиму 2024. Забудь про Barbie Pink, спробуй ніжні відтінки цього кольору, особливо — на пастельний рожевий та пудровий рожевий.

Останні новини:  Дизайнери назвали головні інтер’єрні тренди на найближчі роки

2. Темно-коричневий

Вже зараз модники змінюють базові чорні речі на темно-коричневі, оскільки цей колір більш витончений та зручний для повсякденного носіння. Тому варто включити у свій осінній гардероб щось темно-коричневого або навіть шоколадного кольору.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от VOVK (@vovk.ua)




3. Ігуана

Про цей відтінок зеленого нам нагадав Інститут кольору Pantone, прокоментувавши його в аналізі колірних трендів Тижня моди в Лондоні так:

“Ігуана, універсальна деревна зелень, яка підкреслює нашу повагу до природи”.

4. Хакі

Варто звернути увагу на насичений, землистий відтінок кольору хакі, який демонстрували у своїх колекціях такі відомі бренди як Gucci, Burberry та Bottega Veneta. Моделі були вбрані у хакі з голови до п’ят, тому можна вважати, що хакі знову повертається в моду вже цієї осені.

Останні новини:  4 пари стильного та зручного взуття, у яких ноги точно не промокнуть

5. Жовтий

Попри те, що відтінки жовтого вже були в тренді минулого року, він стає модним ще на один. Так, наприклад, жовтий колір носили моделі Prada, поєднуючи його з сірою спідницею.

6. Масляний

Колір вершкового масла та масляний відтінок жовтого також входить в тренд, і він сподобається всім, хто не любить яскраві тони, але вже втомився від бежевого. Бренди Victoria Beckham, Jacquemus і Bottega Veneta представили моделі одягу в ніжних відтінках масла, тому пошукай для себе одяг або аксесуари в такому відтінку.

трендові кольори осені 2024 - фото 2

7. Сірий

До речі про сірий. Він зустрічався майже в усіх колекціях, що й не дивно, адже це нейтральний колір. Обирай всі відтінки сірого: від ніжного та світлого до похмурого асфальтового. Також спробуй обирати сірий в’язаний одяг оверсайз та моделі об’ємного покрою. Вони будуть в тренді восени 2024.

Останні новини:  Як компактно скласти ковдру

8. Блакитний

Звичні для зимових та весняних колекцій, в трендові кольори осені 2024 входять свіжі відтінки блакитного кольору: від небесно-блакитного до baby blue.

трендові кольори осені 2024 - фото 3

Їх продемонстрували Bottega Veneta та Miu Miu. Обирай пальто на зиму блакитного кольору, щоб вирізнятись з натовпу, або ж кутайся в м’який кардіган цього відтінку, щоб утеплитись в офісі.

9. Бордовий

Речі бордових кольорів треба дістати з шафи, адже трендові кольори осені 2024 включають цей відтінок також: від сумок до взуття. Темно-бордовий колір, витончений та розкішний, прекрасно розбавить твій повністю чорний образ. Спробуй і не пожалкуєш. До речі про чорний…