Я була вражена, коли дізналась, ким працюють батьки Лесі Нікітюк: мама Кет і тато Іван дуже прості люди

Сьогодні,   17:30    768

Одна з найвідоміших українських телеведучих Леся Нікітюк виросла у сім’ї звичайних робітників. Телезірка має дуже теплі стосунки з батьками і регулярно їх навідує.

Леся Нікітюк – одна з найвідоміших телеведучих України, яка здобула популярність завдяки своєму таланту та наполегливості. Коли Леся приїхала у Київ, щоб підкорити столицю, вона не мала ні грошей, ні зв’язків.

Зараз Леся дуже відома, успішна та багата. При цьому вона не забуває про своє минуле і має дуже теплі стосунки з батьками, які живуть у Хмельницькому.

Останні новини:  Кайю Гербер помітили на світському вечорі в обіймах чоловіка

Що відомо про батьків Лесі Нікітюк

Леся Нікітюк народилася і виросла у містечку Хмельницький у сім’ї звичайних робітників. Маму Лесі звати Катерина Петрівна, та сама телеведуча називає її мама Кет. Маму Лесі часто  можна побачити в Інстаграмі телеведучої. Жінка дуже артистична і не проти зніматися на камеру.

Як виглядає мама Лесі Нікітюк
Як виглядає мама Лесі Нікітюк

Тато Лесі – Іван Іванович не так любить увагу публіки, тому його дуже рідко можна побачити в блозі Лесі. Батьки Нікітюк все життя працювали на машинобудівному заводі “Укрелектроапарат”. При цьому вони завжди активно займалися художньою самодіяльністю.

Останні новини:  Зірка 1+1 Марічка Падалко ошелешила новим іміджем в готелі Hilton
Як виглядають батьки Лесі Нікіктюк
Як виглядають батьки Лесі Нікіктюк

Так, Катерина Петрівна співала в хорі і грала на баяні, а бабуся Лесі – була тамадою на весіллях.




Сама Леся Нікітюк розповідає, що батьки прививали їй любов до праці з раннього віку. Будучи школяркою Леся виконувала багато домашніх обов’язків: наводила поряд вдома та готувала їсти. А влітку, на канікулах, Нікітюк навіть заробляла. В одному з інтерв’ю телеведуча пригадала, як продавала яблука на базарі.

Останні новини:  Lida Lee у новому кліпі поборала свій страх з пітоном на голому тілі
Як виглядають батьки Лесі Нікіктюк
Як виглядають батьки Лесі Нікіктюк

Варто відзначити, що батьки Лесі Нікітюк завжди хотіли, щоб їхні донька гарно вчилася і досягла успіху у житті. Батьки Лесі в шкільні роки віддали її на секцію з плавання, адже думали, що їхня донька зможе стати професійною студенткою. Втім, Леся Іванівна обрала інший щлях у житті.


odnaminyta.com