Олександр Еллерт показав, як змінився після втечі в США (фото)

Сьогодні,   19:10    103

Ксенія на той момент рушила в Бельгію, а Олександр спочатку повернувся в столицю, після чого емігрував до Сполучених Штатів Америки. З тих пір він живе там. Зірка неодноразово повертався на батьківщину, але робив це без шуму та гаміру.

А зараз знаменитості говорять, що вони владнали непорозуміння між собою і залишилися у нейтральних взаєминах без образ та гірких емоцій.

Останні новини:  Бредлі Купер пропустив важливий захід Джіджі Хадід (фото)

Олександр будує своє життя за океаном, виступає з концертами, а також веде заходи. Неможливо не помітити, що переїзд пішов йому на користь, і зараз він виглядає просто фантастично.

Нещодавно він опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжі кадри, на якому постав з ідеальною посмішкою, блискучим шовковистим волоссям та дорогою технікою.

Останні новини:  Супермодель Клаудія Шиффер показала, який вигляд мала на початку кар’єри (фото)
 

Немає сумнівів, що за бажанням Олександр може з легкістю знайти собі нову обраницю серця та можливо навіть одружитися ще раз. І хто знає, ким виявиться його нова обраниця на цей раз.

Тим часом Ксенія Мішина неодноразово натякала на появу в неї нового бойфренда, але за офіційною версією, продовжує бути самотньою.

Останні новини:  Лілія Ребрик нарядила 7-місячну дочку, як принцесу (фото)