Холостяк-13 Олександр Терен показав, що лежить в його автомобілі

Сьогодні,   12:00    154
«Холостяк-13» Олександр «Терен» возить у салоні свого автомобіля речі, які б ніхто ніколи не возив. Одне з них — глиняний горщик із медом, який стоїть прямо біля «коробки передач».

Зйомки 13-го сезону найромантичнішого реаліті-шоу “Холостяк” завершилися і цьогорічний головний герой, Олександр “Терен” Будько, повернувся до свого звичного життя. Тепер уже відомий на всю країну холостяк дозволяє собі ходити “по шабашках”, лазити через паркани, а тепер ще й показав, що саме лежить в його автомобілі. У холостяків попередніх сезонів цієї програми такого в автівках 100% не було. Тому, Олександр “Терен” дійсно здивував всіх у своїй stories у соцмережі Instagram.

Останні новини:  Суддівство Греммі та участь у благодійних концертах: де зараз та як виглядає скрипалька Ассія Ахат

Під час того, як Олександр Будько записував відео з салону свого автомобіля, поруч із ним було чутно жіночий голос, який також допомагав холостяку називати предмети в його транспортному засобі. Хто ця жінка, невідомо. Можливо, що вийде, як було у ситуації з телеведучою Лесею Нікітюк, яка “ненароком” опублікувала фото чоловіка зі спини, а потім розкрила всім ім’я свого коханого чоловіка. Можливо, і з “Холостяком-13” буде те саме.

Останні новини:  A$AP Rocky розповів, коли зрозумів, що Ріанна – саме та
"Холостяк-13" Олександр "Терен" показав, що лежить в його автомобілі

Олександр “Терен” Будько повідомив, що на сьогоднішній день в його автомобілі знаходиться миска для його песика (сама звичайна), колонки, сумки, недопита вода ще з минулого року, пігулки, освіжувач повітря, книга Дугласа Адамса “Бувайте, та дякуємо за рибу”. Якщо все це комусь здається дивним, то насправді, це ще не все. Возить “Терен” у салоні свого “залізного коня” й глиняний горщик із медом. Він це робить на випадок, якщо комусь захочеться солоденького. Наймиліше, що є в його автомобілі — це світлина його рідної бабусі. Цікаво, як багато чоловіків в Україні возять в своєму авто фото своєї бабусі. Напевно, що “Холостяк-13” один єдиний такий.