У США сотня єнотів оточила будинок жінки, "вимагаючи" їжу (відео)

Сьогодні,   12:41    718

У штаті Вашингтон приблизно сотня єнотів, деякі з яких виявляли агресію, оточили подвір’я жінки. Після нашестя непроханих гостей вона викликала поліцію.

Про це в соціальних мережах повідомив Офіс шерифа округу Кітсеп. Там зазначили, що мешканка міста Поулсбо підгодовувала поодиноких єнотів протягом 35 років, але не очікувала, що біля її дому раптово збереться ціла зграя.

«Якимось чином звістка про це дійшла до єнотів, і вони всі прийшли до її будинку в очікуванні їжі», — розповів представник Офісу шерифів Кевін Маккарті.

Останні новини:  В Іспанії оштрафували нудиста, який прийшов голяка до поліції подати скаргу

За словами потерпілої, єноти, яких вона завжди підгодовувала, зазвичай добрі, а новоприбулі тварини розпочали виявляти агресію. Вони всю ніч дряпали будинок жінки, а коли та виходила з дому — кидалися на неї, вимагаючи їжу.

Одного разу жінка викликала шерифа, після чого втекла до своєї автівки та поїхала геть. Щоби позбутися непроханих гостей, жінка вирішила викликати ловців диких тварин, але вони запросили непомірну суму — 500 доларів за вивезення кожного єнота. Тоді вона звернулася до Департаменту рибного господарства та дикої природи штату Вашингтон, де їй порадили перестати підгодовувати звірів.

Останні новини:  Дитяча мрія: чоловік хоче назвати доньку на честь деталі автомобіля

«Здається, єноти розпочали розбігатися, оскільки їх більше не підгодовують, і ми цьому раді», — розповіла представниця департаменту Бріджит Мір.

У Департаменті рибного господарства та дикої природи розповіли, що мешканці Вашингтона часто зустрічаються з єнотами, адже їх приваблюють смітники та залишена людьми їжа.

«Поки єнотів тримають якомога далі від людських осель, не заганяють у кут і не ставляться до них, як до домашніх улюбленців, вони не несуть загрози», — пояснили у відомстві.

Останні новини:  Жінка покинула свій дім через 100 єнотів: що вони утнули