Тейлор Свіфт пожертвувала 5 мільйонів доларів для допомоги постраждалим від ураганів

Сьогодні,   11:30    134

Тейлор Свіфт зробила значне пожертвування некомерційній організації Feeding America, виділивши 5 мільйонів доларів для допомоги постраждалим від ураганів Хелен і Мілтон. Як повідомила генеральний директор Feeding America Клер Бабіно-Фонтено, ці кошти підуть на забезпечення продуктами харчування та водою тих, хто потребує допомоги після стихії.

Разом ми можемо справді змінити ситуацію, підтримуючи сім’ї, які стикаються з труднощами», — зазначила Бабіно-Фонтено у своєму зверненні. Вона також висловила подяку Тейлор Свіфт за її щедрість і підтримку в боротьбі проти голоду.

Останні новини:  Дружина Дмитра Комарова показала, як змінилася після весілля

Ураган Хелен завдав значної шкоди в Північній Кароліні, Джорджії та Східному Теннессі, а штат Флорида готується до удару урагану Мілтон. Тейлор Свіфт не єдина знаменитість, яка долучилася до допомоги: Доллі Партон також оголосила про пожертвування в розмірі 5 мільйонів доларів у партнерстві з Walmart, а фонд Metallica виділив 100 тисяч доларів на допомогу постраждалим.

Останні новини:  Мадонна поділилась, як проводить час з новим бойфрендом у Лондоні

Крім цього, наразі організовуються кілька благодійних концертів, зокрема за участі таких артистів, як Стерджилл Сімпсон, Люк Комбс, Ерік Черч, Біллі Стрінгс та Джеймс Тейлор. Інший концерт планується за участі Бена Фолдса та гурту Goose.

Раніше цього тижня стало відомо, що Тейлор Свіфт була коронована як найбагатша жінка-музикант, поступаючись за статками лише Jay-Z серед музикантів усього світу.

Останні новини:  Кайлі Дженнер закрила шоу Coperni та модний сезон у Disneyland Paris