Маша Єфросиніна вперше чесно показала себе та Оля Полякову за кадром

Сьогодні,   10:30    398

Маша Єфросиніна та Оля Полякова відомі своєю дружбою. Нещодавно знаменитості показали, як вони виглядають поза камерою, у повсякденному житті. Проте одна з подруг, схоже, навіть спить з укладкою.

Як колись, так і сьогодні кожній людині потрібна підтримка іншої людини. Важко уявити життя без друзів, які можуть розділити і радощі, і труднощі. Справжній друг завжди підтримає, скаже правильні слова або просто буде поруч у потрібний момент. Це стосується і зірок шоу-бізнесу. Яскравим прикладом справжньої дружби є відносини між співачкою Ольгою Поляковою та телеведучою Марією Єфросиніною.

Останні новини:  Шестеро дітей P. Diddy нарешті зізналися, що думають про батька-гвалтівника

Оля Полякова та Маша Єфросиніна показали, як виглядають поза камерою

Їхні приятельські відносини розпочалася давно і сьогодні за їхньою дружбою спостерігають мільйони. Знаменитості навіть випустили спільне шоу “Дорослі дівчата”, де в можна сказати домашній обстановці ділилися особистими історіями, як минулими, так і зовсім новими. Їхній союз здавався міцним і непорушним, що, звісно, викликало негативні емоції у зависників. Але коли проєкт перестав виходити на YouTube, пішли чутки, що їхня дружба зруйнувалася, і що вони навіть подали друг на дружку до суду.

Останні новини:  Вплив Деппа та Гарді: актор Тарас Цимбалюк зробив собі 65 татуювань
Маша Єфросиніна вперше показала, як вона і Полякова виглядають за кадром

Проте селеби швидко розвіяли ці плітки, пояснивши, що YouTube-шоу завершилося лиш тому, що проєкт вичерпав себе. Вони зазначили, що більше не мають нових історій, які могли б зацікавити глядачів. Нещодавно подруги знову довели, що їхні стосунки залишаються міцними, відправившись разом у кіно. Ситуація з їхнім виглядом нагадала класичний випадок, коли дві подруги домовляються не вбиратися, але одна все одно виглядає як з червоної доріжки.

Останні новини:  У мережі неоднозначно відреагували на цілунок Христини Соловій з маленьким шанувальником
Маша Єфросиніна вперше показала, як вона і Полякова виглядають за кадром

Так сталося й цього разу. Маша Єфросиніна одягнула простий сірий светр, зібрала волосся у недбалий пучок і, схоже, не задумувалася про макіяж. А Оля Полякова виглядала розкішно: з гарною укладкою, макіяжем, у шкіряному жакеті та мініспідниці, наче щойно з червоної доріжки. Дівчата жартували над собою і з гарним настроєм вирушили на перегляд фільму з Демі Мур.





odnaminyta.com