Тревіс Баркер приревнував Кортні Кардаш’ян до Джастіна Бібера

Сьогодні,   05:00    60

Пі Дідді може зруйнувати життя не лише Джастіна Бібера, а й Кортні Кардаш’ян. У неї почалися проблеми в стосунках.

Зірка реаліті-шоу хоче більше часу проводити з Бібером, з яким вони мали короткий роман. Знаменитість впевнена, що зараз йому потрібна підтримка. Це дуже зачіпає її коханого, Тревіса Баркера.

«Тревіс клянеться, що Джастін йому аж ніяк не загрожує, але він просто вважає це вкрай некоректним. Усі знають, що Джастін і Кортні переспали, хоче вона визнавати це чи ні. Тревіс не може змиритися з думкою, що люди можуть подумати, що Кортні та Джастін знову близькі, але вона хоче бути з ним, просто щоб підтримати», — каже інсайдер In Touch Weekly.

Співрозмовник видання каже, що Кортні не хоче йти проти коханого, але його власне ставлення ображає її. 30-річний Джастін та 45-річна Кортні ніколи не підтверджували, що мали романтичний зв’язок, але цей факт в оточенні обох не ставлять під сумнів.

Останні новини:  Ексдружина В’ячеслава Узєлкова через 6 років після розлучення зізналася, чи з’явився у неї коханий

Вони нібито зустрічалися після розлучення зірки зі Скоттом Дисіком у 2015 році. В результаті Кортні вийшла заміж за Тревіса Баркера 2022 року, якому через рік народила сина. А Джастін і Хейлі Бібер пов’язали себе шлюбом у 2018 році та стали батьками цього серпня.

Останні новини:  Леся Нікітюк у день 37-річчя посвітила ніжками у пишному міні та чоботах гофре