KOLA вперше зізналася, чому нікому не хоче показувати коханого ізраїльтянина

Сьогодні,   01:00    375

Співачка KOLA останнім часом постійно радує українців новими хітами. От тільки про особисте життя зірка намагається нічого не розповідати. Хто ж її чоловік та як виглядає?

Анастасія Прудіус, яку ми знаємо як KOLA, збирається зібрати Палац спорту в суботу, 19 жовтня. З цього приводу співачка дала пресконференцію. Окрім творчості довелося розповісти й про чоловіка.

Останні новини:  Віталій Козловський зворушив Мережу чуттєвим зверненням до семимісячного сина

Дівчина заміжня за В’ячеславом. Він є громадянином Ізраїлю, хоча родом з Дніпра. Мешкає подружжя у різних країнах, час від часу зустрічаючись то там, то інде. Чоловік має обов’язково відвідати концерт дружини у Києві.

В’ячеслав зустрінеться зі своєю мамою у Варшаві й разом прибудуть до української столиці. Тож свекруха теж зможе помилуватися талантами популярної невістки. Журналісти поцікавилися, чому артистка приховує благовірного від загалу. KOLA пояснила:

“Це не те, щоби якась таємниця. Просто він не публічна людина, йому це не потрібно”.

Знаменитість пояснила, що чоловік займається медициною. Попри те, що містер Х далекий від творчості, завжди підтримує кохану дружину. Співачка попросила всіх присутніх на її концерті – журналістів та глядачів – не фотографувати В’ячеслава й не викладати у мережу світлин.

Останні новини:  Юрій Горбунов замилував обіймами з 7-річним сином
Обранець KOLA старший за неї на 13 років. Вони познайомилися вже після повномасштабного втручання. Весілля зіграли в Празі. Чоловік уже був раніше одружений та має двох синів. Настя знайшла спільну мову з нащадками благовірного.

Вона й сама мала роман ще у Харкові з Дмитром Медведком. Нині цей чоловік є концертним директором співачки. Ще якийсь час дівчина зустрічалася з Антоном, та коли молодик пішов служити у ЗСУ, їхні стосунки зійшли нанівець. Хоча раніше голубки планували одружитися.





odnaminyta.com

Останні новини:  Даніель Салем розлучився з дружиною, віддав собаку Lida Lee і втратив брата