В Україні з’явився новий позашляховик Lexus GX 550

Сьогодні,   10:00    157

На авторинку України з’явився новий Lexus GX третьої генерації, який нещодавно офіційно презентували в Карпатах. Перші машини вже помічені в Києві біля автосалону марки, фото яких напередодні опублікував Instagram-паблік t.o.p.c.a.r.s_ua, повідомляє mauto.

Новий Lexus GX 550 базується на сучасному рамному шасі GA-F, він став довшим і просторішим, досягнувши довжини 5 метрів. Дизайн позашляховика зазнав значних змін, зокрема виразну широку радіаторну решітку та витягнуту оптику. Усередині автомобіля знаходяться цифрова панель приладів і 14-дюймовий сенсорний екран, а також покращене оздоблення салону.

Останні новини:  На Паризькому автосалоні дебютував кросовер Renault 4

Попередній двигун V8 звільнив місце для нової твін-турбованої «шістки» об’ємом 3,5 літра з віддачею в 354 кінські сили і 650 Нм крутного моменту, яка працює у зв’язці з 10-діапазонною автоматичною трансмісією. Такий тандем дозволяє Lexus GX розганятися до 100 км/год за 6,5 секунд, а його максимальну швидкість обмежили на рівні 180 км/год. Позашляховик також здатний тягнути причіп вагою до 3,5 тонн. Повний привід зберіг понижувальну передачу для кращої прохідності.

Останні новини:  Skoda презентувала нову версію кросовера Karoq Edition

Lexus вже розкрив комплектації моделі для українського ринку. Так, базовий варіант Overtrail коштує від 4 142 469 гривень і пропонує підвищену прохідність, включно з позашляховою гумою, додатковим захистом днища і заднім дифлоком. У комплектацію входять численні опції, такі як клімат- і круїз-контроль з адаптивним режимом, камера кругового огляду, підігрів сидінь і керма, а також сучасні системи безпеки.




Топова комплектація Luxury+, за яку просять від 4 323 309 гривень, додає більше розкоші, включно з люком, оздобленням салону преміальною натуральною шкірою, HUD-дисплеєм, акустичною системою Mark Levinson з 21 динаміком і колісними дисками розмірністю 22 дюйми.

Останні новини:  Alfa Romeo оновила кросовер Tonale


newsauto.com.ua