Ассія Ахат покинула одного чоловіка заради іншого – не зраджує лише скрипці

Сьогодні,   14:00    176

59-річна Ассія Ахат нині насолоджується розкішним життям в Америці, а у вільні хвилини грає на скрипці досхочу. Та були в житті знаменитості зовсім інші часи, коли доводилося поневірятися.

Інесса Данилова, яка в дорослому житті перетвориться на Ассію Ахат, народилася у скромній сім’ї. З 6-річного віку виховання дитини лягло на плечі бабусі. Саме ця жінка привела онуку до музичної школи.

Ассія Ахат з чоловіком-бізнесменом

Спочатку дівчинці не дуже подобалося пілікати на скрипці, а згодом вона захопилася музикою серйозно. Тож закінчила музичний коледж, а згодом отримала диплом Національної музичної академії.

Останні новини:  Віктор Розовий розповів про реабілітацію та майбутні плани

Ассія Ахат зі скрипкою

Спочатку була солісткою філармонії, а при нагоді взялася робити сольну кар’єру. Все це стало можливим за фінансових вкладень другого чоловіка. Але до того Інесса встигла вийти заміж та народити первістка.

Старший син Ассії Ахат

Син у скрипальки з’явився, коли дівчині було всього 18 років. Молодята поневірялися й ледве зводили кінці з кінцями. Потім чоловіка взагалі забрали в армію, тож весь вантаж побуту ліг на тендітні плечі музикантки.

Останні новини:  Тімур Мірошниченко зізнався, скільки грошей витрачає на місяць
Ассія Ахат мешкає у США

Не дивно, що коли Данилова познайомилася з бізнесменом Ігорем Баленком, відразу ж забула про перше кохання. Чоловік узяв під своє крильце і жінку, і її сина Данила. Згодом Інесса Баленко народила ще й Філіпа.

Молодший син Ассії Ахат

Заради другого сина Ассія Ахат навіть відмовилася від співпраці з продюсером, перетворившись на зразкову домогосподарку. Та коли благовірний згодився вкладати гроші в її кар’єру, почала не лише грати на скрипці, а й співати. Тож здобула славу. Мешкала зірка переважно за кордоном. 2021-го виявилася серед членів журі премії “Греммі”.




Звісно, в нинішніх умовах повертатися до України скрипалька не планує. Влітку 2024 року, щоправда, навідалася до Києва, помилувалася місцевими краєвидами, поспілкувалася з друзями й знову повернулася за океан.

Останні новини:  Шестеро дітей P. Diddy нарешті зізналися, що думають про батька-гвалтівника


odnaminyta.com