“Такої розмови не пригадаю”: Путін спростував “грізну” байку від Трампа

Сьогодні,   14:00    111

 

Російський диктатор Володимир Путін заперечив, що експрезидент США Дональд Трамп коли-небудь погрожував йому ударом по Москві. Відповідну заяву керівник держави-агресора зробив сьогодні на пресконференції по завершенні саміту БРІКС

“Погрожувати можна кому завгодно. Росії погрожувати безглуздо, тому що нас це тільки підбадьорює. Але я такої розмови з паном Трампом не пригадаю”, — заявив він.

Також Путін заперечив інформацію про те, що він кілька разів розмовляв з Трампом після того, як той втратив посаду президента.

Останні новини:  Загальнонаціональні рейтинги Гарріс і Трампа фактично зрівнялись, – The New York Times

“Колись звинувачували нас і самого Трампа в тому, що він пов’язаний якось з Росією. Потім у результаті розслідування в самих Сполучених Штатах усі дійшли висновку, що це повна нісенітниця”, – заявив російський диктатор.

Як Трамп “погрожував” Путіну

Як писав , днями колишній президент США Дональд Трамп заявив в інтерв’ю The Wall Street Journal, що він буцімто застерігав Путіна від вторгнення в Україну та начебто погрожував російському правителю ударом по центру Москви.

“Я сказав: “Володимире, якщо ти підеш на Україну, я завдам тобі такого сильного удару, що ти навіть не повіриш. Я збираюся вдарити в центр довбаної Москви”. Я сказав йому: “Ми друзі. Я не хочу цього робити, але в мене немає вибору. По тобі так сильно вдарять, щоб зняти ті чортові куполи прямо з твоєї голови”, – згадував Трамп в тому інтерв’ю.

Останні новини:  Слово Таїпу Реджеговну. Путін не зміг виговорити ім'я Ердогана

При цьому республіканець не уточнив, коли саме відбулася ця розмова, адже він втратив посаду президента більше ніж за рік до того, як Росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну, і задовго до того, як про загрозу вторгнення почали говорити публічно.


uapress.kyiv.ua