Альбіна Джанабаєва розіграла Валерія Меладзе – одягнула на обличчя його маску

Сьогодні,   13:00    170

Екс-учасниця гурту «ВІА Гра» Альбіна Джанабаєва поділилася з публікою кумедним моментом, як вона розіграла чоловіка на гастролях. Збитий з пантелику Валерій не одразу зрозумів, що відбувається.

Альбіна Джанабаєва нещодавно викликала справжній ажіотаж у соцмережах, розігравши свого чоловіка Валерія Меладзе. Колишня “віагрянка”, вирішила додати трохи гумору у повсякденне життя з чоловіком і поділилася цим моментом зі своїми підписниками в Instagram.

Альбіна Джанабаєва показала, як розіграла чоловіка

У відео Альбіна заходить до гримерки Валерія, але не просто так, а в масці, що копіює обличчя її чоловіка. Постукавши у двері, вона серйозним голосом почала говорити, що вона і є Валерій Меладзе. Співак був на кілька секунд збитий з пантелику і не міг зрозуміти, що відбувається. В його очах читалася розгубленість, але варто було почути знайомий голос дружини, як він одразу розсміявся.

Підписала Альбіна цей пост словами: “Не перестаю дивувати свого чоловіка”. І дійсно, за багато років разом, здається, подружжя знайшло секрет, як підтримувати стосунки легкими та живими – це гумор.

Останні новини:  Єлизавета Юрушева у корсетному міні привітала себе з 37-річчям та пожартувала про вік

Коментарі під відео були різноманітними, але більшість підписників із сміхом відреагували на відео.Проте не всі коментарі були такими позитивними. Одна з підписниць залишила доволі уїдливий відгук:

“Звичайно, що такого чоловіка доведеться дивувати й дивувати, а то ще якась молодиця уведе його з сімʼї, як ви колись”.

Альбіна Джанабаєва показала, як розіграла чоловіка

Історія кохання цієї пари дійсно не була простою. Стосунки Альбіни Джанабаєвої та Валерія Меладзе почалися ще в той час, коли співак був одружений зі своєю першою дружиною. Роман тримався в секреті протягом кількох років, адже Меладзе не наважувався розлучитися, хоча Альбіна ще у 2004 році народила співаку дитину. І лише у 2014 році артисти одружилися.





odnaminyta.com

Останні новини:  На тлі чуток про одруження Melovin чесно розповів про свою закоханість