Світська журналістка назвала нові стосунки Лесі Нікітюк піаром і озвучила його причину

Сьогодні,   16:00    290

Українська світська журналістка Наталія Тур у новому випуску шоу “#ністиданісовісті”, яке 18 жовтня опублікували на YouTube-каналі “Люкс ФМ”, висловилася про роман української ведучої Лесі Нікітюк із військовослужбовцем Дмитром Бабчуком.

“Я взагалі думаю, що він несправжній, – заявила світська журналістка Наталія Тур. – Думаю, це дуже вдалий піар-хід для підтримання Лесі”.

“Я також так думаю, – додав український ведучий Артур Адамов. – У Лесі, як мені здається, завжди є якийсь багатий чувак, якого не треба нікуди показувати. Але всі розуміють, що така відома телеведуча не може дуже довго бути самотньою”.

Останні новини:  Марічка Падалко розповіла про власну нерухомість та заробіт

Тур додала, що ведуча такого рівня, як Нікітюк, може показати свого бойфренда лише тоді, коли в їхніх стосунках усе дуже серйозно.

“А тут не відчувається цього вайба серйозності”, – наголосила вона.

Журналістка назвала фото Нікітюк із Бабчуком розігрівом перед якимось проєктом.

Вона припустила, що це може бути участь у шоу “Холостячка” на СТБ.

Останні новини:  Ештон Кутчер в центрі уваги: родина на бейсболі за умов скандалу

Про роман із Бабчуком Нікітюк почала натякати восени 2024 року. 7 жовтня Нікітюк уперше повідомила, що вони є парою. Їх познайомив військовий медик кримськотатарського походження Асан Ісенаджиєв.

Бабчук у соціальних мережах називає себе пенсіонером Збройних сил України, а також інфлюенсером і “наступним мером Одеси”.

Як повідомляє “РБК-Україна”, Бабчук народився 1996 року в Одесі. Навчався в Запорізькому національному університеті. Займався боксом, став кандидатом у майстри спорту. У 20 років вступив до лав ЗСУ. Свого місця служби Бабчук не розголошує, але навесні 2024 року він став героєм зйомки військових фотографів Влади і Костянтина Ліберових, які знімали тренування бойових водолазів зі спецпідрозділу.

Останні новини:  Оля Полякова підтримала ЛГБТ-спільноту перед тисячами фанатів в Палаці спорту


uapress.kyiv.ua