Stellantis вивів на тести флагманський кросовер DS8

Сьогодні,   18:54    350

На дорожніх тестах фотошпигуни помітили закамуфльований прототип. Це тестовий-мул флагманського кросовера DS8, який компанія має намір представити наприкінці року.

Новинка має агресивний вигляд з тонкими світлодіодними фарами та чітко окресленими ДХО, які інтегровані у передній бампер. Велика решітка радіатора закрита темною глянсовою накладкою і візуально об’єднана з нижнім повітрозабірником. Задні ліхтарі за своєю стилістикою повторюють фари, ручки дверей приховані, а ще видно порт зарядки на задньому крилі.

Останні новини:  Що категорично не слід міняти у своєму автомобілі: експерт дав відповідь

Шпигунам вдалося заглянути і в салон DS8. Можна відзначити наявність чотириспицевого керма і високотехнологічної центральної консолі, а також великого екрану, який поєднує в собі цифрову панель приладів і мультимедійну систему. Оздоблення виконано синьою шкірою.

За даними інсайдерів, в основу флагманського кросовера ляже платформа STLA Medium. Його запропонують з одним та двома електромоторами, а також батареєю на 98 кВтг. Запас ходу обіцяно близько 700 км. Очікується, що новий DS8 представлять наприкінці 2024 року, замінивши DS9 та приєднавшись до DS3, DS4 та DS7.



autocentre.ua

Останні новини:  Porsche відкликає значну кількість електромобілів Taycan