На концерті в Монреалі Джастін Тімберлейк оголосив про важливу подію в своєму житті

Сьогодні,   01:00    341

На концерті Джастіна Тімберлейка в Монреалі його дружина Джесіка Біл була особливою гостею в залі. Джесіка, якій 42 роки, нещодавно відмовилася від участі в серіалі Peacock «Добра дочка» та прибула до канадського міста з важливою метою, яку Тімберлейк, 43 роки, оголосив зі сцени.

Про це пише видання Daily Mail.

«Це також дуже особливий вечір для мене», — пояснив співак у відео, опублікованому в соціальних мережах.

«Моя дружина сьогодні тут», — оголосив він перед гучними оплесками публіки, – «і сьогодні ми святкуємо нашу 12-у річницю. Тож, будьте добрі до неї, Монреаль, адже вона ділиться цією миттю з вами», — сказав він, поклавши руку на серце, і звернувся до Біл: «Я тебе люблю, кохана».

Останні новини:  Анна Неплях влаштувала голу фотосесію після душу

Тімберлейк поділився милими моментами у відео в Instagram, написавши: «Ми повернулися! Дякую, @jessicabiel, що святкуєш нашу річницю з Монреалем. ЛЮБЛЮ ВАС!»

Пара, яка одружилася в Італії у 2012 році, виховує двох дітей: Сіласа (дев’ять років) та Фінеаса (чотири роки). За минулий рік вони пережили деякі труднощі.

Тімберлейк, який перебуває в турне «Forget Tomorrow World Tour», був заарештований вранці 18 червня в Хемптонах за водіння в стані алкогольного сп’яніння.

Останні новини:  Даша Квіткова влаштувала емоційну фотосесію з сином від Добриніна

Спочатку він не визнав свою провину, але згодом змінив думку та уклав угоду, згідно з якою визнав свою провину 13 вересня.

Йому не було призначено тюремний термін за правопорушення, але він повинен сплатити штраф у розмірі 500 доларів з надбавкою в 260 доларів, виконати 25 годин суспільних робіт у благодійній організації на свій вибір і його водійські права були призупинені на 90 днів.

«Навіть якщо ви випили один напій, не сідайте за кермо», — заявив він у своїй заяві після вироку в суді села Саг Харбор.

Останні новини:  Аріана Гранде не змогла обдурити детектор брехні

«Існує безліч альтернатив. Подзвоніть другу. Візьміть Uber. Є багато додатків для поїздок. Або просто візьміть таксі», — порадив він. «Це помилка, яку я зробив, але сподіваюся, що ті, хто зараз дивиться і слухає, можуть навчитися на цій помилці. Я знаю, що точно навчився», — додав він.

Тімберлейк виступить у Брукліні в понеділок, 7 жовтня, перед тим, як продовжити тур по Північній Америці до середини листопада.