Денис Повалій невдоволений рішенням суду щодо матері Таїісії

Сьогодні,   07:30    252

Таїсія Повалій не лише покинула Україну, але й дуже негарно висловлюється про власну батьківщину. За це колишню нардепку позбавили деякого майна та прав на виконання чудових пісень.

Зрадницею народну артистку України та колишню народну депутатку від партії регіонів Таїсію Повалій СБУ оголосило давно. Тепер Вищий антикорупційний суд прийняв рішення конфіскувати у співачки майно.

Останні новини:  Тімур Мірошниченко зізнався, скільки грошей витрачає на місяць

Оскільки просто Тая не лише мешкає у рф, але й активно підтримує агресію цієї країни проти України, то ще восени 2022 року на неї наклали санкції. Цьогоріч СБУ оголосило зрадниці підозру, а 22 жовтня рішенням суду в Повалій відібрали нерухомість, земельні ділянки, елітне авто й навіть права на пісні, написані українськими авторами.

Останні новини:  Тарас Цимбалюк та Світлана Готочкіна влаштували танці на кухні

Слід відзначити, що подібне судове рішення неабияк обурило єдиного сина артистки Дениса Повалія. Чоловік не пішов боронити країну на фронт, а заховався від війни в Іспанії, називаючи себе пацифістом.

Рішення українського суду чоловік засудив. Денис висловився в мережі, що не можна людину позбавляти всього лише за позицію. Відзначив, що у будинку, який вирішили “віджати”, далеко не всі мешканці налаштовані проросійськи.

Останні новини:  Дженніфер Лоуренс вперше вийшла на червону доріжку після оголошення про вагітність

Методи подібного покарання зірковий нащадок назвав “совковими”. Пан Денис відзначив, що на подавання апеляції родині Повалій виділили всього 5 днів:

“Це такий натяк, щоб усі сиділи і мовчали?”


odnaminyta.com