Оля Полякова підтримала ЛГБТ-спільноту перед тисячами фанатів в Палаці спорту

Сьогодні,   12:30    190

Співачка Оля Полякова на своєму сольному концерті в Палаці спорту, який прогримів у Києві 26 жовтня, перед тисячами фанатів підтримала ЛГБТ-спільноту і закликала ставитися до таких людей толерантно. Вона також торкнулася теми дискримінації.

Артистка вийшла на сцену із прапором ЛГБТ і зазначила, що важливо підтримувати представників цього руху. Відео опублікували у Telegram-каналі SLAY MUSIC.

«Я підтримую людей, яким потрібна підтримка. І те, що ми тут з вами такі різні, такі яскраві, і водночас ми єдині. Це дуже важливо – підтримувати один одного, не зважаючи на стать, на віросповідання, на орієнтацію. Ми всі українці, і в нас усіх рівні права. Тому що свобода – це не просто слово. Це можливість вільно кохати, творити й дихати на повні груди. І сьогодні ми з вами виборюємо бути свободними, бути вільними!» – промовила Оля Полякова і передала прапор фанатам.

Останні новини:  Григорій Решетнік з дружиною приїхав у Прагу

Це не вперше, коли співачка відкрито підтримує ЛГБТ. У її Instagram можна знайти фотографії з прайдів що в Україні, що за кордоном. Зокрема, Оля Полякова у червні закликала депутатів прийняти два закони: перший – щодо захисту від насильства, другий – щодо дозволу офіційно оформлювати стосунки квір-парам.

"Свобода – це не просто слово": Оля Полякова підтримала ЛГБТ-спільноту перед тисячами фанатів в Палаці спорту

«Рік тому я була на найбільшому прайді у світі в Лондоні. Разом з іншими однодумцями ми представляли Україну, говорили про підтримку та війну. Дуже шкода, що не всі справді гідні представники спільноти змогли поїхати цього року. Але ми все одно можемо зробити те, що наблизить нас до європейської спільноти, наших друзів та головних союзників», – пояснила вона.




Оля Полякова не приховує, що підтримує усіх людей, що належать до ЛГБТ-спільноти. Вона переконує, «кожна людина повинна мати можливість вільно жити й любити».

"Свобода – це не просто слово": Оля Полякова підтримала ЛГБТ-спільноту перед тисячами фанатів в Палаці спорту