Христина Горняк показалася у військовій формі та з автоматом на курсах молодого бійця

Сьогодні,   17:30    169

Колишня дружина шоумена Володимира Остапчука, нотаріуска та блогерка Христина Горняк показалася у «мультикамі» (камуфляжний малюнок військової форми, -ред) та заявила, що долучилася до проєкту «Джейн» (ціль проєкту — інтеграція цивільних жінок у військове життя захисниць, — ред.).

Христина Горняк позує для фото

Про це вона розповіла у своєму Instagram.

Христина показала відео, у якому позує у теплій темно-синій сукні та високих чоботах, а потім стоїть у військовій формі у «мультикам», касці та з автоматом у руках.

Останні новини:  Відома блогерка зізналася, чому заблокувала у соцмережі Шаманську

Христина Горняк показалася у пікселі

Христина проходить триденний курс молодого бійця

Христина Горняк на курсах молодого бійця

Горняк у мультикамі попозувала з автоматом

«Я повернулась! Попереду 3 навчальних дні, 3 дні на КМБ (курс молодого бійця, — ред.) (Частина 2.), три складних, але крутих дні!», — написала Горняк.

Вона зазначила, що навіть отримала позивний.

«Почнемо з того, що до мене прив’язався позивний. Довго-довго він ніяк не приходив, як ось я стала Міні-командорша», — написала вона.

Христина Горняк у військовій формі

Колишня Остапчука похизувалася своїм позивним




Також Христина розповіла про навчання, яке проходила напередодні.

Останні новини:  Девід Бекхем в обтислому спортлуці похизувалася м'язами на тренуванні з чоловіком

«Сьогоднішній день хочу почати з нашого навчання вчора. Це я заходжу вночі у бліндаж у протигазі і далі майже панічна атака. Це просто пздц», — додала Горняк.

Христина розповіла й про одне із складних завдань, які вона встигла пройти на курсах.

«Після цього тренувального завдання в мене була тільки одна думка, і я одразу висловила її нашим Захисникам: «дякую вам за те, що ви робите і за те, що ви переживаєте коли захищаєте нас і нашу Україну!» Я в шоці через що воно проходять», — написала Горняк.

Останні новини:  Американська модель у самій лише шкіряній білизні з портупеєю вийшла у світ

Саме випробування полягало у тому, щоби у бліндажі у повній темноті та ще й протигазі знайти пораненого та накласти турнікет.

«В якийсь момент хапає панічна, але шансів віддихатися немає, поряд зриваються гранати, і крик пораненого… НАШІ ГЕРОЇ, дякую вам! Ви -наше майбутнє! Ви нереальні люди! Слава нашим Героям!» — додала блогерка.


pravda.com.ua