Наталка Денисенко показала, як виглядає спальня її сина

Сьогодні,   07:30    803

Наталка Денисенко похвалилася ремонтом у дитячій кімнаті. Тут для першачка Андрійка Федінчика є умови й для навчання, й для відпочинку. Кімната вийшла у космічному стилі.

Акторка Наталка Денисенко виклала в Інстаграм ролик, де показала космічну кімнату свого сина від Андрія Федінчика. Допоки глава родини захищає сім’ю та всіх українців у лавах ЗСУ, дружина зробила ремонт у синовій кімнаті.

Останні новини:  Анна Трінчер показала себе 10 років тому
Дизайн та матеріали виключно українські. Вийшла неабияка краса й комфортні умови для першокласника Андрійка. Наталка показала навчальний куточок. Біля вікна розташований стіл із настільною лампою, а над ним полички для підручників.
Саме вікно прикрашене римською шторою, яка вдень підіймається і не перешкоджає доступу світла. Шпалери на стінах із зірковими сузір’ями, як і годиться космічному ландшафту.
Якщо вимкнути світло, то стеля перетворюється на зіркове небо. Тож малюку, який ляже на комфортне ліжко, буде цікаво засинати, милуючись зірочками. Іншу стіну віддали під шафи. Дверцята з круглими отворами чимось нагадують космічний корабель.
В одній шафі компактно розмістилася купа іграшок. Інша призначена для одягу та білизни. Витрачати час на пошуки необхідної речі не доведеться, бо все розкладено по окремих висувних шухлядах. Переглянувши відео, шанувальники акторки, відзначили:

“Шикарна функціональна кімната вийшла”.




“Чудовий простір, що надихає!”

“Не кімната, а мрія”.

Денисенко щиро подякувала дизайнерам, які долучилися до ремонту кімнати, адже всі роботи було виконано швидко й дуже якісно. Андрійку таке місце помешкання теж прийшлося до снаги.

Останні новини:  Женя Галич із O.Torvald вперше відповів на чутки про розлучення


odnaminyta.com